שופטי בית המשפט דחו היום (שלישי) את הבקשה המשותפת שהגישו הפרקליטות וסנגורו של ראש הממשלה בנימין נתניהו עו"ד עמית חדד לבטל את ימי העדות של עדי ההגנה מטעם נתניהו. "הצורך בקידום ההליך אינו מאפשר היענות לבקשה", נכתב בדבר הדחיה.
יום העדות ה-15 של ראש הממשלה בנימין נתניהו התקיים היום בבית המשפט המחוזי בתל אביב. בפתח הדיון עו"ד עמית חדד אמר כי בהסכמה עם הפרקליטות, "נבקש שנישאר יומיים בשבוע, בלי יום שלישי, בחודשיים הקרובים". התובעת יהודית תירוש נימקה כי "אנחנו חושבים שבנסיבות האלה האינטרס הציבורי בקידום המשפט לא יינזק".
במהלך הדיון, שאל סנגורו של נתניהו את רה"מ פריטים מתוך כתב האישום שהוגש נגדו בתיק 4000, המציגים את הטיית הסיקור באתר וואלה. כשנתניהו נשאל על ריאיון שערך עמו דב גיל-הר, אמר: "בכת קים ג'ונג איל אתה יכול לחשוב שזה ריאיון סביר. זה ריאיון אולטרה עוין, מכה בצרורות של אגרופים ומפר חד-משמעית את ההסכם שהיה".
לאחר מכן, לפי כתב האישום, ניסו להרגיע אותו באמירה שמספר הצופים לא יהיה גבוה. "אז בשביל מה אני מתראיין? יכול לדבר לעצמי במקלחת. אגב, מעת לעת כולנו מדברים במקלחת, או שרים במקלחת", העיר נתניהו. "כל מי שכאן בעיתונות יודע שיש סחר ומכר, סיכמנו על כותרת חיובית. זה קיים בעיתונות גם היום".