וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אביו של החטוף אלון אהל: "אני אבא שכבר 500 יום לא יכול לדאוג לבן שלו"

עודכן לאחרונה: 20.2.2025 / 9:59

משפחתו של החטוף המוחזק בעזה כבר 503 ימים קיבלו ממנו לאחרונה אות חיים מחטופים שחזרו במסגרת העסקה. השבים סיפרו להם כי הוא פצוע ומוחזק בתנאי שבי קשים. קובי, אביו, סיפר ל103FM על הדאגה לשלומו וקורא לממשלת ישראל לדאוג להשיב את כולם בהקדם "הוא נלחם על החיים"

יום הולדת לחטוף אלון אהל בכיכר החטופים/אפרת ספרן Efrat Safran + דנור אהרון

לאחר אות החיים שקיבלה משפחת אהל מבנם אלון שנמצא בשבי, אביו של אלון, קובי אהל, נשא דברים בדיון בוועדת חוץ וביטחון וקרא לשחרור בנו. "היום אנחנו מקבלים דוגמה קשה לסיטואציה שאנחנו נמצאים בה. אני מדגיש שעדיין יש חטופים חיים שלא שבו". אמר קובי היום (חמישי) בריאיון ב-103fm.

"אני בעצם לא יודע מה התאריך שאלון אמור לחזור בו, למרות שהבנתי שכשנחתמה העסקה היא מדברת על כולם. בפועל אני לא יודע מה קורה. אני יודע שאלון זועק את הזעקה שלו ונלחם על החיים שלו", סיפר אביו של אלון בפתח השיחה. עוד הוא סיפר על אות החיים שקיבל מבנו החטוף: "לפני שבועיים, כשאלי שרעבי ואור לוי יצאו קיבלנו מידע אמיתי. מה שאנחנו יודעים הוא מה המצב של אלון. אם ראינו איך אלי ואור נראים מבחינה פיזית, זה גם המצב של אלון".

הוא פירט: "הנתונים הנוספים שאנחנו יודעים הם שאלון נמצא מאז נובמבר 2023 בתוך מנהרה, לא רואה אור יום, לא נושם אוויר טרי, מורעב ברמה של פיתה יבשה אולי ביום, הוא פצוע בעין ויש לו רסיסים בגוף. הפציעה בעין מדאיגה אותנו מאוד, אם זה משהו שאפשר לטפל בו", אמר אביו בדאגה.

אלון אהל. באדיבות מטה המשפחות להחזרת החטופים, אתר רשמי
"בחור צעיר בן 24 שבא לחגוג במסיבה בשטח מדינת ישראל ונחטף". החטוף אלון אהל/אתר רשמי, באדיבות מטה המשפחות להחזרת החטופים

"עברו שבועיים מאז, ועדיין הוא שם, הוא נמצא במצב הזה. מה המשמעות של אדם שנמצא מורעב בסיטואציה כזאת מעל 500 יום? איך אפשר להמשיך לתפקד כשאנחנו יודעים שיש עשרות חטופים חיים בעזה?". אמר קובי. הוסיף האב כי אלון בסך הכל יצא לחגוג את החיים והוא כואב את זה שאין באפשרותו להשיב את בנו: "אני אבא של אלון, והוא בחור צעיר בן 24 שבא לחגוג במסיבה בשטח מדינת ישראל ונחטף. אני לא מצליח להחזיר אותו. אני כאבא מרגיש שאני לא יכול לדאוג לבן שלי. כשהם נופלים וחוטפים שריטה הכי קטנה, אנחנו מיד מחבקים אותם, ואני 500 יום לא יכול לדאוג לבן שלי".

אהל סיפר מדוע הגיע למשכן הכנסת: "אני עד היום לא הייתי בכנסת כי ידעתי שמתנהל תהליך. היום אני מבין את החשיבות להיות בכנסת". האבא דורש מכולם לעשות את כל המאמצים להשיב את כולם הביתה ולהציל את מי שעוד אפשר להציל לפני שיהיה מאוחר מידי: "אני דורש מהם, בשביל זה הם נמצאים שם, כמו שאני דורש מכל 120 חברי הכנסת היום לגבות את ראש הממשלה, כדי שהוא יקבל את ההחלטה להחזיר את כולם הביתה וזה אפשרי. אלון עדין חי".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    2
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully