וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מחכים לחבק אותם: התרגשות בקיבוץ בארי לקראת חזרתם של אוהד ואלי

עודכן לאחרונה: 7.2.2025 / 22:06

חזי, חברו של אוהד בן עמי, לא רכב על האופניים מאז שאוהד נחטף, והוא מחכה לו כדי שהשניים יוכלו לרכוב ביחד. אבידע בכר, חברו של אלי שרעבי: "שאלי יבוא כבר הביתה, נעזור לו בכל מה שצריך"

בווידאו: הערב המרגש שהחזיר את החיוך לבארי/עריכה: נועה לוי

בקיבוץ בארי מתרגשים ומחכים לשיחרורם של אוהד בן עמי ואלי שרעבי בפעימה החמישית של עסקת החטופים מחר (שבת). חזי יחזקאל חברו הטוב של בן עמי סיפר: "בכיתי מהתרגשות". אבידע בכר אמר שהוא רק "מחכה לחבק את אלי".

בכר, תושב בארי שאישתו ובנו נרצחו ב-7 באוקטובר סיפר לוואלה: "אנחנו מתרגשים מאוד מהשיחרור של אלי וממתינים לו. יש התרגשות גדולה בקהילה. כששמעתי שהוא משתחרר, הדבר הראשון שעבר בראש זה שאלי כבר יבוא הביתה ונחבק אותו ונעזור לו בכל מה שצריך" .

אלי שרעבי. באדיבות מטה המשפחות להחזרת החטופים, אתר רשמי
אלי שרעבי/אתר רשמי, באדיבות מטה המשפחות להחזרת החטופים
אוהד בן עמי. באדיבות מטה המשפחות להחזרת החטופים, אתר רשמי
אוהד בן עמי/אתר רשמי, באדיבות מטה המשפחות להחזרת החטופים

יחזקאל סיפר שלא רכב על האופניים מאז שאוהד נחטף, והוא מחכה לו כדי שהשניים יוכלו לרכב ביחד. "זו הרגשה מטורפת - קודם כל בכי ודמעות, אושר מטורף. אוהד הוא חבר קרוב שלי. היינו בקבוצת הרכיבה ביחד. מאז שהוא נחטף לא רכבתי ולא אחזור עד שנרכב ביחד. אני מחכה לו, אני ממש מתרגש.".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully