וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ירדן ביבס במסר ראשון: "האור שלי עדיין שם וכל עוד הם שם, פה הכל חשוך"

עודכן לאחרונה: 7.2.2025 / 19:59

ביבס ביקש מראש הממשלה: "תחזיר את המשפחה שלי, תחזיר את החברים שלי, תחזיר את כולם הביתה": לדבריו: "ב-7.10.23 נחטפתי ממדינת ישראל. ב-1.2.25 חזרתי למדינה אחרת. ידעתי שעם ישראל ברגעי אסון מתאחד. אבל לא ידעתי עד כמה. אני רוצה להודות לכל העם"

בווידאו: רויטרס. הצהרה משפחת ביבס. שיבא/רויטרס

שורד השבי ירדן ביבס אמר הערב (שישי) במסר ראשון מאז שחזר מהשבי: "ב-7.10.23 נחטפתי ממדינת ישראל. ב1.2.25 חזרתי למדינה אחרת. ידעתי שעם ישראל ברגעי אסון מתאחד. אבל לא ידעתי עד כמה. אני רוצה להודות לכל העם, לכל מי שתמך בי ובמשפחה שלי. אני רוצה להודות לכם על החוזק שנתתם למשפחה והחברים שלי".

לדבריו: "סיפרו לי על כל מה שעשיתם למעני ולמען המשפחה שלי והמילה תודה לא מספיק גדולה להביע את ההערכה שלי אליכם. לחיילים בצה"ל, במשפט אחד - אתם גיבורים, כל אחד ואחת מכם. במילה אחת - תודה".

ירדן ביבס לאחר חזרתו מהשבי. דוברות מטה המשפחות להחזרת החטופים, אתר רשמי
ירדן ביבס לאחר חזרתו מהשבי/אתר רשמי, דוברות מטה המשפחות להחזרת החטופים

הוא הוסיף: "לצערי, המשפחה שלי עוד לא חזרה אלי. הם עדיין שם. האור שלי עדיין שם וכל עוד הם שם, פה הכל חשוך. בזכותכם החזירו אותי, תעזרו לי להחזיר את האור לחיי. יש עוד 79 חטופים, ביניהם אחד החברים הכי טובים שלי. יש להם משפחות, בני ובנות זוג, ילדים וחברים שמחכים להם בבית. בואו נמשיך לעשות כל מה שאפשר כדי שכולם יחזרו הביתה. בבקשה, אל תעצרו ותמשיכו במאבק להשיב את כולם. בקשה אחרונה לעם ישראל ראיתי את האחדות של העם המדהים שלנו. בבקשה, בואו לא נחכה לאסון הבא כדי להיות מאוחדים. האחדות היא הכח שלנו".

עוד אמר ביבס: "ראש הממשלה, עכשיו אני פונה אליך במילים שלי, שאף אחד לא הכתיב עבורי:
תחזיר את המשפחה שלי תחזיר את החברים שלי, תחזיר את כולם הביתה".

  • עוד באותו נושא:
  • חטופים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully