וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לוחמי מג"ב סיכלו הברחת 5,100 ביצים מיהודה ושומרון לשטחי המדינה

עודכן לאחרונה: 6.2.2025 / 17:15

במהלך פעילות במחסום המנהרות הגיע למעבר רכב שעורר את חשדם של הלוחמים. הם סימנו לנהג הרכב לעצור והוא המשיך לנסוע במהירות וניסה להימלט. לאחר חיפוש ברכבו של החשוד, תושב ירושלים כבן 60, אותרו כ-170 תבניות ביצים. הוא עוכב והועבר יחד עם רכבו לחקירה

רכב שבו הוברחו כ-170 תבניות ביצים משטחי יהודה ושומרון/דוברות משטרת ישראל

לוחמי משמר הגבול סיכלו היום (חמישי) הברחת 5,100 ביצים משטחי יהודה ושומרון לשטחי המדינה. הבוקר, פעלו לוחמי מג"ב עוטף ירושלים יחד עם לוחמי המעברים של צה"ל במעבר המנהרות לסיכול הברחות משטחי יהודה ושומרון לשטחי המדינה.

במהלך הפעילות הגיע למעבר רכב חשוד מכיוון שטחי יהודה ושומרון, שעורר את חשדם של הלוחמים. הלוחמים שפעלו במעבר, סימנו לנהג הרכב לעצור והוא המשיך לנסוע במהירות וניסה להימלט אל עבר שטחי המדינה. הלוחמים שזיהו את המתרחש, פעלו במהירות וביצעו סגירה של הנתיב תוך שהם מעלים את הדוקרנים במעבר. בעקבות פעולה זו, נהג הרכב החשוד עצר את רכבו ועוכב לבדיקה על ידי הלוחמים.

רכב שבו הוברחו כ-170 תבניות ביצים משטחי יהודה ושומרון , 6 בפבואר 2025. דוברות משטרת ישראל
רכב שבו הוברחו כ-170 תבניות ביצים משטחי יהודה ושומרון , 6 בפבואר 2025/דוברות משטרת ישראל

לאחר חיפוש שערכו ברכבו, אתרו הלוחמים כ-170 תבניות ביצים, שמכילות כ-5,100 ביצים, שניסה להבריח לשטחי המדינה. נהג הרכב החשוד, תושב ירושלים בשנות ה-60 לחייו, עוכב על ידי הלוחמים, והועבר יחד עם רכבו לחקירה ביחידת הפיצו"ח של משרד החקלאות וביטחון המזון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully