וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ימים אחרי שחזרה מהשבי - אגם ברגר העניקה את סרט סיום הקורס לאחותה | תיעוד

עודכן לאחרונה: 3.2.2025 / 17:52

ברגר העניקה לאחותה את סרט סיום הקורס הצבאי בו השתתפה - ותיעוד של המעמד המרגש פורסם היום ברשתות החברתיות. התצפיתנית בת ה-20 שוחררה בחמישי מהשבי במסגרת הסכם עסקת החטופים, ימים לאחר חברותיה, לירי, נעמה, קרינה ודניאלה

בווידאו: אגם ברגר מעניקה סרט בסיום קורס לאחותה./לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

אגם ברגר, התצפיתנית שנחטפה ב-7 באוקטובר ממוצב נחל עוז וחזרה בשבוע שעבר משבי חמאס, העניקה לאחותה את סרט סיום הקורס הצבאי בו השתתפה - תיעוד של המעמד המרגש פורסם היום (שני) ברשתות החברתיות.

ברגר שוחררה בחמישי מהשבי במסגרת הסכם עסקת החטופים. ברגר, בת כ-20 מחולון, נחטפה יומיים בלבד לאחר הגעתה למוצב.

המפגש המרגש של אגם ברגר עם הוריה, בנקודת הקליטה הקדמית. דובר צה"ל
המפגש המרגש של אגם ברגר עם הוריה, בנקודת הקליטה הקדמית/דובר צה"ל

אגם התגייסה לצה"ל לאחר שנה של לימודי מכינה קדם צבאית במכינת "גל" בעכו "אחרי". במהלך קורס תצפיתניות נבחרה אגם לא' מ"מ ולמסלול כוכבות שמאתר לפיקוד וקצונה. בתוך כך, כשהתבקשה לנמק למה מגיע לה להישאר במסלול כתבה כי היא רואה בתפקיד שליחות והיא רוצה להעניק לחיילים תחושה של אמונה וביטחון. במהלך הקורס שובצה אגם למוצב כרם שלום ושבוע לפני סיום הקורס שינו לאגם את השיבוץ למוצב נחל עוז. יומיים לאחר שהגיע אליו היא נחטפה לעזה.

יחד עם אגם נחטפו התצפיתניות - נעמה לוי, לירי אלבג, קרינה ארייב, דניאלה גלבוע, אורי מגידיש ונועה מרציאנו. קרינה, דניאלה, נעמה ולירי שוחררו בפעימה השנייה בסוף השבוע שעבר. אורי חולצה במבצע משותף של צה"ל ושב"כ ונועה מרציאנו נרצחה בשבי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully