כותרות העיתונים בארצות הברית עוסקות היום (ראשון) באישור הצבא האמריקני כי הוא אחראי לתקיפה במוסול שגבתה את חייהם של יותר מ-200 בני אדם. "וושינגטון פוסט" מפרסם בשערו תמונה קורעת לב של אזרחים עיראקים המבכים על מות יקיריהם בתקיפה.
ה"ניו יורק טיימס" מדווח בשערו על מלחמת החורמה שאליה נכנס הנשיא דונלד טראמפ בעקבות סאגת החקיקה של רפורמת הבריאות. בסוף השבוע משך הנשיא ברגע האחרון את ההצבעה על הרפורמה שנועדה להחליף את "אובמה קר" משום שלא הייתה לה רוב.
בצרפת, העיתון "לה מונד" מפרסם בשערו הראשי את תמונת פגישתם של המועמדת לנשיאות מארין לה פן עם נשיא רוסיה ולדימיר פוטין. בפגישה הציעה לה פן כי אפשר להסיר את הסנקציות מרוסיה. פוטין מצדו אמר כי הוא לא מעוניין להתערב בבחירות בצרפת.
בסין, העיתון "סאנדיי מורנינג פוסט", מופיעה הידיעה על תקלה במדרגות נעות בקניון שגרמה לפציעתם של 18 בני אדם. בידיעה השנייה בעמוד מדווח על הבחירות להנהגת הונג קונג, עוד בטרם נודע כי קארי לאם המועדפת על בייג'ינג, הוכתרה כזוכה.
העיתון "קוררה דה לה סרה" האיטלקי מדווח בשערו על ביקורו של האפיפיור במילאנו. האפיפיור השתתף גם באירוע האיחוד האירופי המציין 60 שנה לכינונו.