בסרטון מה חשב טראמפ ב-2012 על יחסי מורה-תלמיד? (אמל"ק אין לו בעיה עם זה)
שרה לינדסי לואיס, מורה לריקוד בת 27 מיוטה, אשר הואשמה באונס של אחד מתלמידיה, קיימה יחסי מין עם תלמיד נוסף, כך מדווחים כלי התקשורת בארצות הברית. לואיס כבר נתפסה לפני מספר חודשים לאחר שעל פי החשד אספה תלמיד בן 17 ברכבה, לקחה אותו לחנות משקאות שם הם רכשו אלכוהול והמשיכו לביתה, שם קיימו יחסי מין מספר פעמים.
היא נעצרה אך שוחררה לביתה בערבות, אך כעת מסתבר שהיא החליטה לנצל את הזמן מחוץ לכלא בכדי לשכב עם תלמיד נוסף, גם כן בן 17.
גם עם התלמיד השני היא חזרה על אותו דפוס פעולה כשאספה אותו ברכבה ונסעה איתו לחנות משקאות, כשהפעם היא החליטה להשקותו בוודקה. על פי עדות הצעיר, היא אף ניסתה לצלם אותו בטלפון הסלולרי שלה בזמן שהם התנשקו על ספתה.
במקביל, כל התקשורת בארצות הברית חשפו הקלטה של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ מ-2012, שבראיון לרשת NBC נשאל על עמדתו לגבי מורות שמקיימות יחסי מין עם תלמידים. תשובתו של הנשיא הייתה "ובכן, אני לא חושב שהתלמידים הבנים נפגעו. למעשה, הם הולכים ומשוויצים בזה לפי מה שאני מבין. אני לא חושב שנעשה פה הרבה נזק. רק נראה לי שהבעלים שלהן לא מרוצים", הוא אמר תוך שהוא מחייך למצלמה.