וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

החדשות בדקה | עוצר נשימה: רוכב אופניים נגד כוח המשיכה

15.3.2015 / 10:30

כל החדשות של היום בדקה אחת: מיכל רשף מגישה לכם מאולפן וואלה חדשות את כל מה שצריך לדעת ב-60 שניות. צפו במהדורה שמתעדכנת כל הזמן

מערכת וואלה

ראש הממשלה נתניהו ניסה לבטל לפני כחודשיים תדרוך של ראש המוסד תמיר פרדו לסנאטורים אמריקנים בנוגע לשיחות הגרעין - כך דיווח הלילה המגזין האמריקני "טיים". לאחר התערבות שגריר ישראל בוושינגטון התקיים התדרוך, בו הזהיר פרדו מהחמרת הסנקציות על איראן.

שבוע לאחר העצרת להחלפת השלטון, תתקיים הערב בכיכר רבין עצרת הימין, תחת הכותרת "מאוחדים למען ארץ ישראל". בעצרת צפויים לנאום יו"ר הבית היהודי נפתלי בנט, וכן קיימת סבירות גבוהה שגם ראש הממשלה נתניהו ייקח בה חלק.

לפחות 51 בני אדם נהרגו לאחר שאוטובוס נפל מצוק במדינת סנטה קטרינה שבדרום ברזיל. טרם התבררה הסיבה לתאונה, אולם ההערכה הראשונית היא שהגורם הוא תקלה במערכת הבלמים.

לא לבעלי לב חלש: מיקל קולבק, רוכב אופניים מקצועי, נראה כאן רוכב על השביל הלבן שבסדונה אריזונה. מדובר בשביל צר מאוד וכמעט אנכי. לבסוף קולבק צלח את האתגר.

תחזית מזג האוויר: היום יהיה מעונן חלקית ותחול ירידה במידות החום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully