שירות הביטחון הכללי פרסם הבוקר (חמישי) הבהרה לטענה שהארגון סיפק מראש התרעה על עימות אפשרי עם חמאס לפני מבצע "צוק איתן". בשב"כ הבהירו כי התריעו על כוונת חמאס לבצע פיגוע גדול, שעשוי להוביל למערכה נגד הארגון.
המתיחות במזרח ירושלים נמשכת: עשרות רעולי פנים יידו אבנים הבוקר לעבר כוחות הביטחון בשכונת עיסאוויה. הכוחות הדפו את המתפרעים. במקום לא היו נפגעים.
ראש לשכת אהוד אולמרט לשעבר, שולה זקן, נשאלה היום בחקירתה הנגדית בתיק טלנסקי בנוגע למניע בהקלטת שיחותיה עם ראש הממשלה לשעבר אולמרט. "עשיתי לו תחבולות", אמרה זקן, "אך את הדברים שאמר אולמרט הוא אמר על דעת עצמו".
סרטון שצולם בפארק הלאומי דרום לואנגה שבזמביה, מראה פיל צעיר בן שמונה בלבד מותקף על ידי להקה של 14 לביאות ליד מאגר המים המקומי. לאחר מאבק ממושך נכנס הפיל למים והצליח להדוף אותן. התיירים שצילמו את האירוע זיכו אותו בכינוי "הרקולס".
תחזית מזג האוויר: היום לא יחול שינוי של ממש במידות החום.
צפו בפיל הצעיר מנצח בקרב נגד 14 לביאות רעבות
13.11.2014 / 11:47