וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

החדשות בדקה: גורי טיגריס נדירים בגן חיות ביפן

4.4.2013 / 15:00

כל החדשות של היום בדקה אחת: מיכל רשף מגישה לכם מאולפן וואלה! חדשות את כל מה שצריך לדעת ב-60 שניות. צפו במהדורה שמתעדכנת כל הזמן

מערכת וואלה

אישה נמשתה בצהריים (חמישי) מהים בחוף הדולפינריום בתל אביב, סמוך לרציף הרברט סמואל. צוות של מגן דוד אדום ביצע בה פעולות החייאה, אולם נאלץ לקבוע את מותה.

שר הביטחון משה יעלון צפוי לכנס בצהריים את בכירי מערכת הביטחון כדי לדון בירי הנמשך מרצועת עזה. לקראת הדיונים אמר גורם ביטחוני בכיר כי "ישראל נדרשת להשיג מנופי לחץ חדשים על חמאס ולהפגין החלטיות והתמדה".

שני אזרחים ישראלים נפצעו קל בשתי תקריות של יידוי אבנים באזור בנימין. התקריות אירעו במהלך הלווייתו של מיסרה אבו חמדיה, האסיר הפלסטיני שמת בשבוע שעבר ממחלת הסרטן.

ארבעה גורים הביאו שמחה רבה לגן חיות בפרברי טוקיו בירת יפן. מדובר בגורי טיגריס לבן, זן נדיר במיוחד, שרק כמה מאות ממנו עדיין חיים כיום ברחבי העולם. הגורים הקטנים ייחשפו לציבור בתחילת החודש הבא.

מזג האוויר: היום ומחר צפויים גשמים מקומיים בצפון ובמרכז, בשבת – התחממות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully