וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פעילי שמאל וחיילים התעמתו ברחבי בגדה

250 פלסטינים ופעילי שמאל ישראלים וזרים התעמתו עם כוחות הביטחון בניעלין, בבילעין ובנבי צלאח שבגדה. המפגינים יידו אבנים, הכוחות השיבו באמצעים לפיזור הפגנות

כבכל סוף שבוע, נאספו גם היום (שישי) פלסטינים ופעילי שמאל ישראלים וזרים במספר מוקדים קבועים בשטחי הגדה, שם הם התעמתו עם כוחות הביטחון. כ-70 בני אדם הפגינו סמוך לכפר בילעין , מערבית לרמאללה ויידו אבנים לעבר כוחות הביטחון. הכוחות השיבו בירי אמצעים לפיזור הפגנות.

סמוך לנבי צלאח, צפונית מערבית לרמאללה, הפגינו כ-100 בני אדם. גם שם יידו המפגינים אבנים לעבר החיילים, שהשיבו באמצעים לפיזורם.

מוקד הפגנות שלישי הוא הכפר ניעלין הסמוך לרמאללה. 70 פלסטינים ישראלים וזרים הפגינו באזור הסמוך לגדר ההפרדה. גם באזור זה השתמשו החיילים באמצעים לפיזור הפגנות, כשמנגד יידו המפגינים אבנים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully