צעיר כבן 20, עובד החברה הלאומית לדרכים, נהרג בצהריים (שני) בעת שניסה לחצות את כביש מספר 5 לכיוון מערב בקטע שבין מחלף תקווה לצומת מורשה.
דובר מד"א, זכי הלר, מסר כי מבדיקה ראשונית של נסיבות האירוע עולה כי הצעיר נפגע מרכב פרטי שנסע בכביש. כתוצאה מהפגיעה, הוא הועף למסלול הנגדי ונפצע אנושות בראשו. כוננים של מד"א שהגיעו למקום בתוך מספר דקות החלו בפעולות החייאה, עד להגעת צוות טיפול נמרץ אשר המשיך לבצע בצעיר פעולות החייאה, בסופן נאלצו לקבוע את מותו.
לדברי עוזי ברק, מתנדב זק"א שהיה מהראשונים להגיע למקום, סיפר לוואלה! חדשות כי אביו של ההרוג שהה גם הוא במקום האירוע בעת שבנו נפגע על ידי רכב. ברק סיפר כי "האב שצפה באירוע מקרוב חש ברע ונזקק לטיפול רפואי - שהוענק לו במקום בצד הדרך על ידי הצוותים הרפואיים שהגיעו לזירת האירוע".
עובד מע"צ נהרג מפגיעת רכב לעיני אביו
10.1.2010 / 14:47