(צילום: רויטרס, עריכת וידאו: רן צימט)
כ-300 ילדים קוריאנים הסכימו לוותר על חופשת החורף השנתית שלהם והצטרפו למחנה אימונים דמוי צבא שאמור לחשל אותם ולהכין אותם לחיים הקשים.
מחנה האימונים, שנפתח על חוף ים קפוא 66 קילומטרים מהבירה סיאול ואמור להימשך שבועיים, מנוהל על ידי קציני צבא לשעבר, שמבטיחים כי הילדים יצאו ממנו כשהם מוכנים לחיים האמיתיים. "זה עולם קשוח שם בחוץ", הסביר פארק טאה ג'ין המדריך בקורס, "התלמידים האלה באים לפה בגיל ההתבגרות שלהם כדי להצמיח את גישת ה"לעולם אל תתייאש" באמצעות המחנה הקשוח הזה".
בטמפרטורה קפואה וכשהם לבושים במדי צבא מכף רגל ועד ראש, עוברים הילדים אימונים צבאיים, נושאים גזעי עץ כבדים, מבצעים סנפלינג על צוקים וחוצים נהרות קפואים, כשהם שרים ומשננים סיסמאות צבאיות.
חלק מהילדים משוכנעים שהאימונים הללו באמת יכינו אותם לחיים. "אחרי האימונים האלה, אני אעשה את מרב המאמצים כדי להתגבר על מצבים קשים בעזרת זה שאחשוב על מה שעברתי פה", אמר צ'וי סיונג הא, תלמיד בן 14 שהשתתף במחנה. לעמותו, הודה לי גוון הי בן ה-8: "חשבתי שזה יהיה כיף, אבל זה קשה".