וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הילדה העיפה את החסכונות לכל הרוחות

בסין, ילדה בת שלוש השליכה את החסכונות של הוריה מחלון הדירה בקומה ה-17 בזמן שישנו. השטרות נאספו ע"י עוברי אורח נלהבים

זוג סינים נכנסו למשבר עמוק לאחר שבתם בת השלוש השליכה את חסכונותיהם מחלון דירתם בקומה ה-17. הילדה השליכה כ-1,380 דולר מחלון הדירה בשנזן כשהוריה ישנו.

"כשהתעוררתי, היא לא היתה לצדי, והארנק שלי היה פתוח על המיטה", שחזרה אמה, גברת יואנג. לדבריה, היא שאלה מיד את בתה מה קרה, אך זו לא ידעה להשיב. "הסתכלתי לכל עבר, ואז הבחנתי בשני שטרות על אדן החלון", סיפרה.

בעל המסעדה שבקומה התחתונה אמר לבני הזוג שהשטרות הגיעו לרחוב ונתפסו על ידי עוברי אורח נלהבים. גברת יואנג אמרה שבזבזה את כל היום בחיפוש אחר הכסף, מאחר וחלק ממנו היה שייך לאחרים. "אנו מצפים עתה לנס, ושאלו שלקחו את הכסף יחזירו אותו", אמרה. לאחר התקרית התקינו בני הזוג סורגים בחלון דירתם.

  • עוד באותו נושא:
  • סין

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully