וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

למה חצתה הקרפדה את הכביש?

16.1.2006 / 20:16

קרפדות, צפרדעים ולטאות המנסות לחצות את הכביש באנגליה נדרסות באמצע, ולכן הוחלט בסומרסט: סוגרים את הכביש בתקופת החיזור שלהן

כל שנה, בזמן תקופת החיזור של ה[[קרפדות]], ה[[צפרדעים]] וה[[לטאות]] באנגליה, אלפים מהדו-חיים הללו נדרסים למוות בזמן שהם מנסים להיענות לקריאות החיזור הנרגשות מהצד השני של הכביש צ'רלקומב ליין בסומרסט, אנגליה. ב-BBC דווח, כי תקנה חדשה שנחקקה במחוז תמנע את המוות הזה למען האהבה (והסקס): הכביש ייסגר ל-12 שבועות, בין ה-13 בפברואר עד ל-31 במרץ.

בשנת 2006, לפני שנפתרה הבעיה, עברו 1,700 דו-חיים את הכביש באמצעות צבא מתנדבים אמיץ, שקראו לעצמם "שוטרי הקרפדות". תושבי המקום, מצוידים בדליים, יהיו מוכנים למשימה גם השנה, כדי לעזור לאמפיבים המתקשים לחצות.

חבר המועצה המקומית ג'רי קורן אמר, כי "כל שנה הקרפדות, הצפרדעים והלטאות, המתגוררות בשדות הסמוכים לצ'רלקומב ליין, נודדות אל העמק מצידו השני, כדי להתרבות בבריכות ובאגמים שם. לרוע המזל, הן נתקלות קודם כל בחומות גינות התושבים, המקשות עליהן מאוד לעבור, וכשהן מוצאות פרצה הן מגיעות לכביש ונדרסות. על ידי סגירת הכביש באופן זמני אנחנו מקווים להגן על דו-חיים רבים ככל האפשר".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully