בכירים בחברת התעופה "ישראייר" ניסו להעלים מידע חשוב ולשבש חקירה שנפתחה בעקבות האירוע בו כמעט התנגשו מטוס של החברה ומטוס אמריקאי בנמל התעופה בניו יורק. כך טוען הטייס ששימש כקצין ראשון בטיסה. ב"ידיעות אחרונות" דווח, כי הטייס פירט את הדברים במכתב ששלח לחוקר התאונות הראשי במשרד התחבורה, יצחק רז.
על פי עדותו של הקצין הראשון, הטייסים באותו האירוע התבקשו לשקר מיד עם שובם ארצה, ולמסור תצהיר שווא המפחית את אחריות חברת "ישראייר" למקרה. כך, ביקש בכיר בחברה מאחד הטייסים להעיד כי המטוס כלל לא היה על מסלול ההמראה בזמן האירוע, בניגוד למה שקרה במציאות. זאת, לדבריו, משום שחקירה בנושא עלולה היתה לגרום לנזק תדמיתי חמור לחברה. הטייס סירב והסביר כי הוא אינו מוכן להיות מעורב בפלילים, ואמר כי יש לחקור את הנושא בכדי למנוע תאונה עתידית.
הסיפור החל לפני ארבעה חודשים, בעת שמטוס בואינג 767 של ישראייר עמד להמריא מנמל התעופה קנדי בניו יורק לישראל. במקום התחוללה סערת גשמים שהקשתה על שדה הראייה של הטייסים. צוות המטוס החל להסיע את הבואינג לאחד ממסלולי ההמראה, בדיוק כאשר מטוס מטען אמריקאי החל להמריא על אותו המסלול. כך, המטוס הישראלי נכנס, ללא אישור, לאמצע המסלול עליו דהר המטוס האמריקאי. בדרך נס הצליחו טייסי מטוס המטען להתרומם רגע לפני שפגעו במטוס הישראלי. המעבר של האמריקאים מעל המטוס הישראלי היה כה קרוב, עד שהוא טילטל את המטוס על נוסעיו.
הטייסים המשיכו בהליך ההמראה המתוכנן, מבלי שידעו אם הפקחים במגדל הפיקוח הבחינו בתקרית החמורה. לאחר ההמראה הם התפנו לערוך תחקיר ראשוני בתא הטייס, ושיחזרו את השתלשלות העניינים. הקברניט ביקש משני טייסי המשנה לערוך תחקיר ראשוני בתא הטייס, ולאחר מכן מילא דו"ח שאמור היה להישלח אל חוקר התאונות הראשי בישראל. כאשר נחת המטוס בישראל דיווח הקברניט מיידית על האירוע לטייס הראשי ולסמנכ"ל המבצעים של החברה.
למחרת התקשר הקברניט אל הקצין הראשון בטיסה וסיפר לו שסמנכ"ל המבצעים של החברה לוחץ עליו לשנות את הדו"ח שכתבו. לדבריו, הוא ביקש שהם יציינו שלא היו על מסלול ההמראה.
פחדו ש"אל-על" תשתמש באירוע כנגדם
כמה שעות מאוחר יותר, התקשר הסמנכ"ל לקצין הראשון וביקש ממנו לרכך את גרסתו ביחס למה שקרה. על פי עדותו, טען הסמנכ"ל שיש סבירות גבוהה שממילא איש לא ראה את האירוע, ולכן אין סיבה לדווח עליו. הסמנכ"ל אמר לו עוד, שהחברה לא יכולה להרשות לעצמה להיות מעורבת באירוע כה חמור, ואם הדבר יודלף ל"אל על", היא עלולה להשתמש באירוע כנגדם.
הקצין הראשון לא השתכנע וטען שיש לדווח על המקרה כדי למנוע תאונות בעתיד. הטייס הדגיש כי לטשטוש הנסיבות עלולות להיות השלכות פליליות. כשראה הסמנכ"ל שלא יצליח לשנות את דעתו של הקצין הראשון, ביקש ממנו לכתוב את הדו"ח מחדש, ללא ה"צמרמורות", כלשונו.
במקביל, זימן הסמנכ"ל למשרדו את הקברניט של אותה הטיסה והציג את נוסח הדו"ח החדש שהסכים הקצין הראשון לכתוב. הסמנכ"ל אף לחץ על הצוות להמעיט בערך האירוע ולהגדירו כ"בינוני". לבסוף ביקש הקברניט להוסיף כמה שינויים בדו"ח, "כדי שאוכל לחיות איתו בשלום", כלשונו, ושינה את תאריך הדו"ח לתאריך התאונה.
בסיום הפגישה הודיע להם הסמנכ"ל שיעביר את הדו"ח המשופץ לחוקר התאונות הראשי. זאת, למרות שדו"חות כאלו מחוייבים להגיע אליו תוך יממה ובמקביל יש לעדכנו טלפונית. הסמנכ"ל אמר לטייסים שיעביר את הדו"ח בפקס ולא יתקשר, כדי שהחוקר יבחין בו רק לאחר מספר ימים.
לדברי הקצין הראשון, הסמנכ"ל אמר להם: "אנחנו עושים מזה אירוע מינורי, לא משמעותי", לפני שהישיבה הסתיימה הוא אף ביקש מהקברניט "להשמיד ראיות", לגרוס את הדו"ח המקורי וכן טיוטות נוספות.
בהמשך עדותו מתאר הקצין, כי מנכ"לית החברה, סבינה בירן, היתה מעורבת לכל אורך הדרך בפרטי האירוע.
בעקבות הפרשה החליטה ישראייר להדיח את הבכירים המעורבים בנסיון הטיוח. "היה ליקוי בדיווח הראשוני של הטייסים, והוא תוקן כעבור כמה ימים. היו חילוקי דעות בין הטייסים לבין עצמם וכן בינם לבין הטייס הראשי ומנהל המבצעים של החברה. בעקבות זאת, נערכה בדיקה יסודית בישראייר גם בדיקה פנימית וגם בדיקה בסיועם של יצחק רז, חוקר תאונות האוויר הראשי של משרד התחבורה, ושל אורי זוהר, ראש מנהל התעופה האזרחית. כתוצאה מכך, הוסקו בחברה מסקנות מיידיות, ובוצעו שינויים פרסונליים בתפקידים בכירים. מור בן דודו הועבר מתפקידו כמנהל מבצעים ושלושום מונה במקומו רמי לילינבג, וכן הוחלף הטייס הראשי של החברה, ובמקומו מונה מיכה הן. כתוצאה מהאירוע רועננו בישראייר כל נוהלי הבטיחות והחברה יזמה אמנת בטיחות שליה יחתמו כל החברות הישראליות", נכתב בתגובת החברה לפרסום.