וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לילה שלישי של מהומות ליד פריס

30.10.2005 / 20:13

9 נערים נעצרו באירועים האלימים, שפרצו בפרבר קלישי-סו-בוא לאחר ששני נערים מהגרים מצאו את מותם תוך כדי מנוסה מהמשטרה

תשעה בני נוער נעצרו על ידי המשטרה הצרפתית לאחר לילה שלישי של מהומות בקלישי-סו-בוא, פרבר צפוני של פריס. דובר המשטרה מסר, כי הנערים זרקו נפצים ופצצות דלק, שגרמו לשריפתן של 15 מכוניות. 300 שוטרים ממשיכים לסייר בעיר, בה מתגוררים מהגרים רבים.

האירועים האלימים בעיר פרצו ביום חמישי, לאחר ששני נערים, שעל פי השמועות במקום נמלטו מהמשטרה, מצאו את מותם לאחר שנכנסו לתחנת חשמל והתחשמלו. הרשויות מכחישות שהשוטרים רדפו אחרי הנערים.

אתמול ערכו מאות אנשים תהלוכה שקטה ברחובות העיירה. הצועדים עמדו בדומייה למשך כמה דקות והניחו זרי פרחים במקום בו מתו הנערים, זיאד בן ה-17 ובאנו בן ה-15. משטרת צרפת חוקרת את נסיבות מותם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully