בחודשים האחרונים הושלמו במשרד התחבורה תקנות המסדירות הסבה של כלי רכב בארץ למכוניות המונעות בעזרת גז. בכך מיישרת ישראל קו עם מדינות אירופה, על כבישיהן נעות כ-5 מיליון מכוניות הפועלות על גז ב-12 השנים האחרונים.
אחת מהחברות המפעילות את שירות ההסבה בישראל, היא חברת "j-gas" החיפאית. על-פי חדשות HOT חיפה, במשך שלוש שנים חקרו מנהלי החברה את השוק האירופי ולמדו את הנושא. לפני שנה החליטו להקים, בתמיכת משרדי התחבורה, התשתיות ואיכות הסביבה, תחנות גז בארץ. בסך-הכל פועלות בארץ 6 תחנות בהן ניתן למלא גז ברכב וגם להפוך את הרכב לכזה שמופעל על-ידי גז.
"על-פי התקנות, רק רכבים מדגמי 95' ומעלה יכולים לעבור את ההסבה", מסביר סער בזק, מנכ"ל חברת ג'יי-גז. בתהליך ההרכבה, הנעשה בתחנות השונות, מתחבר מיכל המכיל גז פחמני מעובה (גפ"מ) בצנרת לבית המנוע, בו מותקנים מרכיבים ההופכים את הגז מנוזל לאדים. חיבור בין המערכת לאוויר שנכנס למנוע יוצר את תהליך ההנעה. האדם הנוהג ברכב יוכל להחליט אם הוא רוצה שרכבו יעבוד על גז או בנזין, בעזרת תא פיקוד שמותקן בסמוך להגה. כך ניתן לנהוג, למשל, חצי דרך על הגז וחציה באופן המסורתי, בעזרת בנזין.
זיהום האוויר פוחת ב-90%
לדברי בזק, זיהום אוויר הנוצר על-ידי כלי הרכב המונע בגז, פוחת ב-90%. יתרון ניכר אחר, הוא החיסכון: ליטר גז עולה 2.5 שקל - כ-50% פחות מליטר בנזין. כמו כן, שומר הגז על המנוע לאורך זמן, על-ידי כך שלא נוצרת זפת על חלקיו. מחיר התקנת ערכת הגז - 6,300 שקלים לפני מע"מ.
על-פי התקנים, חייבות המערכות לעמוד בתקני "יורו 4" ו"איזו 9002" הנהוגים באירופה, אשר קובעים מה טיבו של כל חלק וחלק. עובדה זו, אומר בזק, הופכת רכב שנוסע בגז לבטוח יותר מאשר זה המונע על-ידי דלק. מה גם, הוא מוסיף, שמחקרים אירופיים הצביעו על בטיחותו של רכב הגז.
כעת, לאחר שהתגברו בעלי חזון מכוניות הגז על הביורוקרטיה המסואבת של משרדי המשלה שחששו מהפטנט החדש, הם מקווים לפתוח בעתיד הקרוב 11 תחנות גז נוספות, ביניהן, אחת שתיפתח בעוד חודשיים בכרמיאל. המטרה היא להגיע לפחות למצב הקיים באיטליה, בה 22% מכלי הרכב מונעים בעזרת הגפ"מ.