וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלאפון צומחת בהפסדים

גיא הדס

24.5.2001 / 14:12

גידול של 66.5% בהוצאות המימון הרבעון הביא להפסד של 13.8 מיליון דולר; החברה הגדילה את בסיס המנויים ב-107 אלף לקוחות וההכנסות צמחו ב-2.7% ל-207 מיליון דולר

חברת פלאפון מתקשה לעצור את מגמת הגידול בהפסדים. ברבעון הראשון רשמה החברה הפסד נקי של 13.8 מיליון דולר, גידול של 13.9% מול הרבעון הקודם, בו ההפסד הנקי עמד על 12.1 מיליון דולר.

יחד עם זאת, החברה מצהירה כי כבר ב-2001 היא תחזור לרווח תפעולי, ולפני כחודשיים אמר מנכ"ל החברה, יגאל בר יוסף, כי היא אף תעבור לרווח נקי כבר במהלך השנה.

הגורם הדומיננטי שהביא לגידול בהפסד היה קפיצה של 66.5% בהוצאות המימון מול הרבעון הקודם, אז עמדו על 9.3 מיליון דולר, מול הפסד מימון של 5.6 מיליון דולר.

ההכנסות ממשיכות במגמת הצמיחה והגיעו ל-207 מיליון דולר, עלייה של 2.7% מול הרבעון הקודם. העלייה בהכנסות נובעת בעיקרה מהצטרפות של 107 אלף מנויים חדשים הרבעון. גם ההפסד התפעולי של החברה נמצא במגמת שיפור והוא קוצץ ב-1.7 מיליון דולר מול הרבעון הקודם והגיע ל-8.8 מיליון דולר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully