וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

3 בני אדם נרצחו בסוף השבוע

3.12.2004 / 17:15

גופת גבר נמצאה בבור באזור קרית גת. אסיר משוחרר נרצח ברהט. תושב כפר קאסם נרצח במועדון בפתח תקווה

גופת גבר נמצאה הבוקר בבור בעומק כ-15 מטר באזור קרית גת, בצד כביש מספר 40. מטיילים מצאו את הגופה והזעיקו כוחות הצלה. ב"הארץ" דווח, כי בשעות הצהריים הצליחה המשטרה להוציא את הגופה מהבאר, בסיוע אנשי יחידת החילוץ הר הנגב. המשטרה פתחה בחקירה, שהכיוון העיקרי שנבדק בה הוא רצח ממניע פלילי. חקירת המקרה הוטלה על יחידת התשאול של משטרת מרחב לכיש.

מוחמד אבו טאלק, אסיר משוחרר בן 61, נרצח היום מירי מרכב חולף בעיירה הבדואית רהט. לפני כמה ימים סיים לרצות עונש מאסר של 22 שנים בגין רצח. בקול ישראל דווח, כי נראה שמדובר בנקמת דם.

קטטה בין יהודים וערבים הסתיימה ברצח

כתב "הארץ", צחר רותם, מוסיף:

ראקז פאריג', בן 30 מכפר קאסם, נרצח אתמול בלילה סמוך לפאב-מועדון בפתח תקווה. פאריג' נדקר למוות בעת קטטה בין עבריינים. צוות חקירה מיוחד במשטרת מרחב השרון מונה לחקור את נסיבות הרצח.

סמוך לשעה 01:00 לפנות בוקר עצרה מכונית רנו בבית החולים בילינסון. הנהג, שזהותו אינה ידועה, השליך אל מחוץ למכונית את פאריג', כשהוא פצוע באורח אנוש. לאחר מכן נמלט הנהג מהמקום. זמן קצר לאחר מכן נקבע בחדר המיון של בילינסון מותו של פאריג'. המשטרה פתחה בחיפושים נרחבים אחר המכונית שהביאה אותו לבית החולים, ולאחר כשעתיים וחצי הצליחה לאתרה.

נסיבות הקטטה עדיין אינן ברורות. ככל הנראה, היא התרחשה בין שתי חבורות שבאו לבלות במקום, האחת של יהודים והשנייה של ערבים. מהמשטרה נמסר, כי גם ליתר המעורבים בקטטה יש עבר פלילי

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully