וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"מתנחלים בעד פשרה" פתחו קו חם

7.7.2004 / 8:37

תנועה התומכת בפינוי התנחלויות תמורת חיזוק גושי ההתיישבות, קוראת "לרוב הדומם" להשמיע קול. חלק מתעניינים, חלק מגדפים

תנועת "מתנחלים בעד פשרה", שהקימו תושבים בהתנחלות עופרים שבדרום מערב השומרון, פתחה "קו חם" למתנחלים שתומכים בנסיגה מעזה וצפון השומרון, תמורת חיזוק גושי התנחלויות. בקול ישראל דווח כי מספרי הטלפון הופצו ביישובים וביום הראשון הגיעו לקו כ-200 תגובות.

רוב הפניות הן של מתעניינים המביעים תמיכה ברעיון של פשרה וחיזוק גושי ההתיישבות. אולם לצד אלה יש גם הודעות נאצה. "פרובוקטורים", "בנות זונות", "תנועה לא לגיטימית שרק רוצה לקבל כסף מהמדינה" – אלה רק חלק מההודעות שנקלטו בתא הקולי של הקו החם.

יוזם התנועה, אבינועם מגן: "המטרה היא לשנות את הטרמינולוגיה, לפיה מתנחלים אינם מסכימים לאף שעל. יש פניות רבות של תמיכה וזה מה שחשוב. המהלך יימשך במטרה להוכיח שהדוברים הבולטים ביש"ע הם מיעוט ושיש רוב דומם שהגיע זמנו לצאת מהארון".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully