וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הילדות האבודה של דניאל רדקליף

5.4.2001 / 16:25

לטענת הבמאי ג'ון בורמן, דניאל רדקליף, הילד שמגלם את הארי פוטר בסרט שמצולם בימים אלה, עלול לאבד את ילדותו בשל תפקידו הנחשק

דניאל רדקליף, הילד שהמוני ילדים נושאים אליו עיניים בגלל שהוא זה שמשחק את של הארי פוטר בגירסה הקולנועית, הוא לא כזה בר מזל, לפי דעתו של הבמאי הבריטי ג'ון בורמן ("תקווה ותהילה", "הגנרל").

בורמן, שביים את רדקליף בסרטו האחרון “The Tailor of Panama”, חושש שהילד בן ה-11 עלול לאבד את ילדותו. "זה גורל איום בשביל ילד בן 11", אמר הבמאי ל"אמפייר און ליין". הוא ילד מאוד נחמד, אני מאוד מחבב אותו. עדיין מאוד הופתעתי כשהוא קיבל על עצמו את התפקיד של הארי פוטר". מדבריה של אמו של רדקליף הסיק בורמן שהסכימה שהוא ישחק בסרט שלו רק בשביל לבנות לו את הביטחון העצמי, והנה פתאום רדקליף תפוס לארבע השנים הבאות, כי "הארי פוטר ואבן החכמים" הוא רק הסרט הראשון בסדרה. "זה בעצם לנפנף לשלום לילדות שלך", הסביר בורמן.

רדקליף נמצא על הסט של "הארי פוטר" מספטמבר, והצילומים מתעכבים, ככה שאת בית הספר, למרות מחאות המוסד, הוא לא ממש יזכה לראות בקרוב. "ההורים שלו יציבים ובעלי היגיון", מעודד בורמן לרגע, "ככה שאולי הם יצליחו שזה יעבור עליו בסדר. אבל", הוא מסייג, "הוא תמיד יזוהה עם הארי פוטר, זאת אומרת, איזה תיק יש עליו".

"הארי פוטר ואבן החכמים" מצולם בימים אלה בבריטניה. הוא מבוסס על הספר הראשון בסדרת הספרים על הילד-קוסם מאת ג'ואן קיי רולינג. הבמאי הוא כריס קולומבוס האמריקאי, שחתום על להיטים לכל המשפחה כמו "שכחו אותי בבית" מס' 1 ו-2 ו"גברת דאוטפייר". צוות השחקנים הוא בריטי וכולל, בין השאר, את ג'ון הרט, דיים מגי סמית, ריצ'ארד האריס ואלאן ריקמן. הוא אמור לצאת למסכים באוקטובר-נובמבר 2001.


walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully