תושב כפר קאסם בשנות ה-30 לחייו הואשם באיומים ובתקיפת פרודתו, לאחר שעל פי החשד ניסה להכניס אותה בכוח לרכב, חנק אותה ואיים לרצוח את אחיה ולחטוף אותה לשטחים. כתב האישום נגדו הוגש בתום חקירת שוטרי תחנת כפר קאסם.
החקירה נפתחה בשבוע שעבר בעקבות דיווח על גבר שמנסה להכניס אישה בכוח לרכב בעיר. לפי המשטרה, במהלך האירוע הוא נקט כלפיה באלימות ואף ניפץ את שמשת הרכב באמצעות לוח בטון.
השוטרים פתחו בחקירה וביצעו פעולות שהובילו לאיתורו ולמעצרו של החשוד, תושב כפר קאסם בשנות ה-30 לחייו.
מחקירת המשטרה עלה כי החשוד והאישה, המצויים בפרידה, נפגשו סמוך למכללה שבה היא לומדת. החשוד הגיע למקום ברכבו יחד עם ילדיהם הקטינים וניסה לשכנע אותה לשוב אליו.
לאחר שסירבה, על פי החשד, הוא תקף אותה, חנק אותה, הרים אותה וניסה להכניסה בכוח לרכב, בזמן שהיא נאבקה בו וניסתה להימלט. במקביל איים עליה: "אם לא תבואי איתי אהרוג את האחים שלך, אירה בהם ואחטוף אותך לשטחים".
בתום החקירה הגישה יחידת התביעות של מחוז מרכז כתב אישום נגד החשוד בגין העבירות המיוחסות לו.
