וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"נער של אנשים, עם חיוך טוב": נפרדים מרס"ר איתי פרסון שנהרג בתאונת צלילה

עודכן לאחרונה: 13.9.2026 / 21:20

לאחר שלושה ימי חיפושים, אותר הצעיר שיצא לצלילה חופשית, כשהוא ללא רוח חיים. איתי, תושב חיפה, למד בבית הספר הריאלי העברי בעיר, ושירת כאיש קבע ביחידת הימ"מ של המשטרה. לאחר האירוע המצער, בביה"ס ובמשרד לביטחון לאומי נפרדו. "איתי תרם המון לביטחון ישראל", נמסר

החיפושים אחר הנעדר בחוף הסטודנטים בחיפה - סינק של מפקד מרחב כרמל, תנ"צ בועז סמוכה/דוברות משטרת ישראל

בתום חיפושים שנערכו כשלושה ימים, נמצאה אתמול (שבת) גופתו של לוחם הימ"מ, רס"ר איתי פרסון בן ה-23. פרסון הוכרז כנעדר ביום חמישי, לאחר שנכנס לצלילה חופשית ללא מכשירים בחוף הסטודנטים בחיפה, ולא יצא מהמים. כעת, לאחר שלושה ימים של חיפושים נרחבים, במשטרת ישראל והעיר חיפה נפרדים מפרסון.

בבית הספר הריאלי העברי בחיפה, בו למד איתי, התבשרו בצער ויגון רב על מותו בתאונת צלילה. פרסון נמנה על בוגרי מחזור ק"ג (תשפ"ב, 2022) של בית הספר.

ריקי רוזנטל, המחנכת של איתי בשלוש שנותיו בחטיבה העליונה של בית הספר בקמפוס בית בירם, סיפרה בכאב: "איתי פרסון נער של אנשים, עם חיוך טוב, יפה תואר, רגיש ואמפתי לאחר, ערכי, כבוד האדם ופרטיותו היו ערכים שהובילו אותו. איתי אהב אתגרים, אך לצד זאת היה נער שקול ומחושב, מכוון מטרה שהצטיין בלימודיו".

"איתי היה גם נער של משפחה, היה קשור מאוד להוריו, לאחיותיו, לאחיו ולחברתו ניקול בוגרת המחזור. אסון גדול שהלב מסרב להכיל", הוסיפה רוזנטל.

מהנהלת בית הספר נמסר: "משפחת בית הספר הריאלי משתתפת בצערם הגדול של בני המשפחה והחברים. יהי זכרו ברוך".

"איתי אהב אתגרים, אך לצד זאת היה נער שקול ומחושב, מכוון מטרה שהצטיין בלימודיו"/דוברות משטרת ישראל

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, ספד גם הוא: "התבשרתי בצער על מותו של לוחם ביחידת הימ"מ של משטרת ישראל, רב-סמל ראשון איתי פרסון ז"ל. אני מחבק את משפחתו וחבריו את איתי ז"ל בזמנים קשים אלו. ליבי איתם".

עוד מסר השר כי "איתי תרם המון לביטחון מדינת ישראל, במבצעים שאת תוכנן לא ניתן לפרסם. המשרד לביטחון לאומי, משטרת ישראל ומשמר הגבול ימשיכו ללוות את המשפחה. יהי זכרו ברוך!".

sheen-shitof

עוד בוואלה

נלחמים ביוקר הנדל"ן: כך תוסיפו לבית חדר ביום אחד

בשיתוף קבוצת גוטליב אלומיניום

איתי אותר לאחר שלושה ימים ארוכים. מפכ"ל המשטרה בעת החיפושים/דוברות משטרת ישראל

החיפושים אחר איתי נמשכו במשך שלושה ימים ארוכים. הקשר עם הצעיר אבד ביום חמישי אחר הצהריים, בסביבות השעה 17:30. ככל הידוע יצא לעומק הים עם דודו. במרחק של כקילומטר מהחוף נכנס לצלילה חופשית, ללא מכשירים. קרוב משפחתו נותר על קיאק וזו הפעם האחרונה שראה אותו.

המשטרה קיבלה הודעה על הטביעה כששב לחוף בסביבות השעה 21:00 וחיפושים נרחבים נפתחו אז וכאמור נמשכו עד צהרי החג, אז אותרה גופתו. חפ"ק הוקם בחוף הסטודנטים, מפקדים בכירים איישו אותו, וההורים המתינו שם לבשורה.

החיפושים נערכו בים, באוויר ולאורך רצועת החוף, באמצעות מגוון אמצעים ובהשתתפות שוטרי ומתנדבי מרחב כרמל, לוחמי משמר הגבול, השיטור הימי והמערך האווירי, לצד כלל גופי החירום וההצלה ועיריית חיפה. לבסוף, אותר איתי כשהוא ללא רוח חיים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully