וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צעיר איים לקפוץ מהגג ודרש לשוחח עם יהודה פוליקר - שהציל אותו

עודכן לאחרונה: 30.8.2026 / 12:08

במשך כמעט שעה ניסו לסיים את הדרמה במבנה בבנייה ברחוב רמז בתל אביב, אבל לצעיר בן ה-20 הייתה בקשה אחת: לדבר עם יהודה פוליקר. כשהזמר שמע מה קורה, הוא נענה מיד, עלה לשיחה, דיבר איתו במשך כמה דקות ואף הזמין אותו להופעה. זמן קצר אחר כך האירוע הסתיים בשלום

יהודה פוליקר/מערכת וואלה!

אירוע חריג התרחש ביום שלישי האחרון, 25 באוגוסט, בשעת לילה מאוחרת ברחוב רמז בתל אביב. צעיר בן 20, שמעריץ את יהודה פוליקר, הגיע למבנה שנמצא בבנייה וסירב לרדת ממנו, תוך שהוא דורש לדבר עם הזמר.

במשך כשעה ניסו להביא לסיום האירוע. הצעיר חזר על בקשתו לשוחח עם פוליקר, עד שבשלב מסוים הצליחו ליצור קשר עם הזמר עצמו. פוליקר נענה לבקשה ושוחח עם בן ה-20 בטלפון במשך כמה דקות.

יהודה פוליקר/יחצ
תיעוד הצעיר בגג המבנה/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

במהלך השיחה ניסה פוליקר להרגיע אותו ואף הזמין אותו להגיע לאחת מהופעותיו. זמן קצר לאחר מכן ירד הצעיר מהמבנה, והאירוע הסתיים ללא נפגעים.

כך, אחרי כשעה של מתח ברחוב התל-אביבי, דווקא שיחת טלפון קצרה עם הזמר שאותו העריץ בן ה-20 שינתה את תמונת המצב. פוליקר, שלא היה במקום, הפך בתוך דקות לחלק המרכזי בניסיון להביא לסיום האירוע, והשיחה בין השניים הייתה הרגע שאחריו החליט הצעיר לרדת מהמבנה.

  • יהודה פוליקר
  • משטרה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully