וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"ירו בשותף שלי במשרד למוות": ההקלטה והתיעודים מרצח ארבל פלדמן נחשפים

עודכן לאחרונה: 24.8.2026 / 23:35

השיחה למוקד 100 נשמעה שניות אחרי הירי, בזמן ששותפו של פלדמן היה בזירה וראה את החשוד נמלט • מצלמות האבטחה תיעדו את החשוד יורד במדרגות מיד לאחר הרצח ובהמשך חולף בחנות סמוכה • בחקירה הטיח בו החוקר: "עשית משהו מאוד רע לפני שעתיים"

ההקלטה והתיעודים מרצח עו״ד ארבל פלדמן/דוברות משטרת ישראל

"דחוף, דחוף, דחוף, ירו בשותף שלי במשרד למוות, זה דחוף". כך נשמעה השיחה למוקד 100 ברגעים הראשונים לאחר רצח עו"ד ארבל פלדמן במשרדו בראשון לציון - כך התפרסם הערב (שני), לאחר שהוגשה הצהרת תובע נגד החשוד אחמד אלרגוב, לקראת כתב אישום. מעבר לקו היה שותפו של פלדמן למשרד, שנכח במקום וראה את החשוד נמלט מהזירה.

ההקלטה הזאת, לצד שורת תיעודים ממצלמות האבטחה, מאפשרת לראות כעת את הדקות הדרמטיות שלאחר הירי. באחד הסרטונים נראה החשוד ברצח יורד במהירות במדרגות הבניין, שניות לאחר הירי במשרד. מצלמה נוספת, שהוצבה באחת מחנויות הרהיטים ברחוב, קלטה אותו שוב לאחר שיצא מאזור המשרד והמשיך בדרכו.

ירה בו מספר פעמים ונמלט מהמקום. החשוד ברצח/אתר רשמי, מצלמות אבטחה

הרצח התרחש ב-4 באוגוסט במשרד ברחוב משה לוי בראשון לציון. על פי ממצאי החקירה, החשוד, שהכיר את פלדמן, הגיע למשרדו כשהוא מצויד בנשק. במהלך המפגש ירה בו מספר פעמים ונמלט מהמקום. פלדמן אותר כשהוא ירוי ומותו נקבע בזירה.

מרגע קבלת הדיווח החלו החוקרים לאסוף את מצלמות האבטחה לאורך נתיב ההימלטות. התיעודים מהבניין ומהעסקים הסמוכים הפכו לחלק מרכזי בניסיון לשחזר את תנועותיו של החשוד לאחר הירי ולחבר בין זירת הרצח לבין מסלול הבריחה שלו.

sheen-shitof

עוד בוואלה

הצטרפו לוואלה fiber ושדרגו את חווית הגלישה והטלוויזיה בזול!

בשיתוף וואלה פייבר

נרצח במשרדו. עו"ד פלדמן/באדיבות המשפחה

בהמשך, נמלט החשוד לכיוון דרום. לאחר מצוד שנוהל בין כמה מחוזות, הוא הגיע לימ"ר אשדוד והסגיר את עצמו. משם הועבר לחקירת ימ"ר שפלה.

כמו כן, גם מתוך החקירה עצמה קיים תיעוד שממחיש את הרגע שבו החוקרים מטיחים בחשוד את חומרת האירוע. באחד הסרטונים נראה חוקר אומר לו: "עשית משהו מאוד רע לפני שעתיים".

במקביל לתיעודים אספו חוקרי ימ"ר שפלה וחוקרי הזיהוי הפלילי ממצאים מהזירה, ניתחו חומרי צילום וביצעו פעולות חקירה נוספות שנועדו לבסס את מסלול ההימלטות ואת הקשר של החשוד לרצח.

״אם תשימו לי מישהו בתא אני ארצח אותו״. החשוד ברצח/אתר רשמי, מצלמות אבטחה

היום הוגשה נגד אחמד אלרגוב, תושב אשדוד בשנות ה-20 לחייו, הצהרת תובע. במשטרה מייחסים לו רצח לאחר תכנון, השמדת ראיות ושיבוש מהלכי משפט, ובימים הקרובים צפויה פרקליטות מחוז מרכז להגיש נגדו כתב אישום ולבקש את מעצרו עד תום ההליכים.

למרות התשתית שנאספה, שני פריטים מרכזיים עדיין חסרים בתיק: הנשק והטלפון הנייד של החשוד טרם אותרו. במשטרה סבורים כי במהלך מנוסתו דרומה הוא נפטר מהם, אך בשלב הזה הם עדיין לא נמצאו.

כך, כמעט שלושה שבועות אחרי הרצח, התמונה שמשרטטים החוקרים נשענת לא רק על הממצאים מהזירה, אלא גם על רצף של מצלמות והקלטות: שיחת החירום מתוך המשרד, החשוד שנראה יוצא מהבניין מיד לאחר הירי, התיעוד שלו ברחוב והעימות הראשוני מול החוקרים לאחר שהסגיר את עצמו.

  • כתב אישום
  • רצח

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully