וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מטפל שהורשע בעבירות מין בילדים נעצר בנתב"ג לאחר 11 שנים

עודכן לאחרונה: 6.8.2026 / 10:15

לפי המשטרה, החשוד, בן 50, התחזה לפיזיותרפיסט ופגע מינית בילדים, בהם קטינים עם שיתוק מוחין. לאחר שעזב את הארץ לפני הגשת התלונה נגדו, הוא נעצר אמש עם נחיתתו בישראל. היום תבקש המשטרה להאריך את מעצרו

מטפל בן 50, שלפי המשטרה התחזה לפיזיותרפיסט והורשע בעבר בעבירות מין בקטינים, נעצר אמש בנתב"ג לאחר ששב לישראל, כ-11 שנים לאחר שנמלט מהארץ והוכרז דרוש לחקירה. במשטרה מייחסים לו שורה של חשדות לעבירות מין נוספות שבוצעו בקטינים באזור חיפה והקריות, ובכוונתם לבקש היום מבית משפט השלום בקריות להאריך את מעצרו.

לפי הודעת המשטרה, תחנת זבולון פתחה בשנת 2015 בחקירה בעקבות חשד לשורת עבירות מין שבוצעו בקטינים במספר הזדמנויות, במהלך "טיפולים" שהעניק להם החשוד. על פי החשד, בין הנפגעים היו גם ילדים עם שיתוק מוחין.

במשטרה ציינו כי כחודש לפני הגשת התלונה באותה שנה עזב החשוד את ישראל. בעקבות זאת הוא הוכרז כדרוש לחקירה, אולם לא אותר במשך השנים.

אמש, עם נחיתתו בישראל, נעצר החשוד בשדה התעופה על ידי כוחות המשטרה והועבר לחקירה בתחנת זבולון שבמחוז חוף. בתום החקירה הראשונית הוא נכלא.

במשטרה מסרו כי החקירה נמשכת, ובהתאם לצורכי החקירה ולממצאים שייאספו, יבקשו היום החוקרים מבית משפט השלום בקריות להאריך את מעצרו של החשוד.

  • נתב"ג

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully