אברהם חדי, החשוד בהשלכת אבנים לעבר בניין מערכת חדשות 12 ובהותרת מכתב איומים מחוץ למקום, הובא היום (רביעי) לדיון נוסף בבית משפט השלום בתל אביב. בסיום הדיון קיבל בית המשפט את בקשת המשטרה והאריך את מעצרו בחמישה ימים, לצורך המשך החקירה.
לפי החשד, חדי השליך אבנים לעבר בניין חדשות 12, ובאחד המקרים נופצו דלתות הזכוכית בכניסה למערכת. בנוסף, הוא חשוד כי הותיר במקום מכתב איומים ובו אזהרות כלפי אנשי תקשורת ואישי ציבור. במשטרה מייחסים לו גם עבירות של סחיטה באיומים, איומים, שיבוש מהלכי משפט, היזק לרכוש במזיד והשחתת פני מקרקעין. על פי החשד, הוא אף ריסס כתובת גרפיטי מאיימת מחוץ למשרדי חדשות 13.
בדיון הקודם עדכנה המשטרה כי מאז הארכת המעצר הקודמת נאספו חומרי חקירה חדשים המחזקים, לטענתה, את החשד נגדו. במהלך חקירתו חדי שמר על זכות השתיקה.
החקירה מתנהלת על ידי יחידת הלוחמה בפשיעה של מרחב דן במחוז תל אביב, ובשל חומרת האירועים הצטרף אליה גם שירות הביטחון הכללי. החוקרים ממשיכים לבחון את כלל האירועים המיוחסים לחשוד ואת הרקע למעשיו.
