וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צה"ל חיסל מחבל שהשתתף בחטיפת נועה ארגמני ואבינתן אור

עודכן לאחרונה: 31.7.2026 / 13:39

לפי צה"ל, אחמד חסין מחמד כפינה, מפקד מרחב מחנות המרכז בארגון הטרור כתאאב אלמג'אהדין, השתתף בפשיטה ב-7 באוקטובר, לקח חלק בחטיפתם של נועה ארגמני ואבינתן אור והכווין את חטיפתו של סודיסאק רינטלאק

מפגש בין שורדי השבי אבינתן אור ונועה ארגמני עם מנכ"ל אינבידיה ג'נסן הואנג/מעריב

צה"ל הודיע היום (שישי) כי חיסל בדרום רצועת עזה את אחמד חסין מחמד כפינה, מפקד מרחב מחנות המרכז בארגון הטרור כתאאב אלמג'אהדין. התקיפה בוצעה מוקדם יותר השבוע.

לפי צה"ל, כפינה השתתף בפשיטת מחבלי הארגון לשטח ישראל במהלך מתקפת 7 באוקטובר, לקח חלק בחטיפתם של נועה ארגמני ואבינתן אור והכווין את חטיפתו של סודיסאק רינטלאק.

נועה ארגמני ואבינתן אור/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

עוד נמסר כי לאורך המלחמה, ובתקופה האחרונה, קידם כפינה מתווי טרור נגד כוחות צה"ל ואזרחי ישראל. בצה"ל ציינו כי הוא היווה איום מיידי על הכוחות וחוסל בתקיפה אווירית מדויקת.

עוד מסר צה"ל כי כוחות פיקוד הדרום פרוסים במרחב בהתאם להסכם, וימשיכו לפעול להסרת כל איום על אזרחי ישראל ועל הכוחות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully