וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רופא ילדים מלוד נאשם: ביצע שורת מעשים מגונים בעובדת מרפאה בתל אביב | מיד כל הפרטים

עודכן לאחרונה: 16.7.2026 / 10:09

פרקליטות המדינה הגישה כתב אישום נגד מרבי ג'נשווילי, בן 74 מלוד, רופא ילדים, המואשם כי לאורך שנת 2025 ביצע שורת מעשים מגונים בעובדת מרפאת כללית בתל אביב. לפי האישום, המעשים בוצעו במספר הזדמנויות, חלקם תוך שימוש בכוח, למרות התנגדותה ובקשותיה החוזרות שיפסיק

בווידאו: המערכת החדשה שהשיקה מאוחדת/יח"צ

פרקליטות המדינה טוענת כי במשך חודשים ארוכים ניצל רופא ילדים את סביבת העבודה במרפאה שבה הועסק כדי לבצע שורה ארוכה של מעשים מגונים בעובדת שעבדה לצדו. לפי כתב האישום, המעשים חזרו על עצמם שוב ושוב, הלכו והסלימו, ובחלק מהמקרים אף בוצעו בכוח, למרות התנגדותה החוזרת ובקשותיה כי יחדל ממעשיו.

כתב האישום, שהוגש השבוע לבית משפט השלום בתל אביב באמצעות עו"ד שרון הר ציון מפרקליטות מחוז תל אביב, מייחס למרבי ג'נשווילי, בן 74 מלוד, רופא ילדים במרפאת קופת חולים כללית בתל אביב, עבירות של מעשים מגונים בכוח ומעשים מגונים.

על פי האישום, המתלוננת החלה לעבוד במרפאה בשנת 2025. זמן קצר לאחר תחילת עבודתה החל הנאשם, כך נטען, לבצע בה מעשים מגונים בהזדמנויות רבות. תחילה נהג ללטף את ראשה, ללטף את כתפיה, ללטף את פניה ואף נגע בגבה, והכול בניגוד לרצונה ולשם גירוי, סיפוק או ביזוי מיני.

בהמשך, כך נטען, הסלים הנאשם את מעשיו. לפי האישום, בפעמים הראשונות נישק את המתלוננת בעורפה, ובהמשך, כשחלפה סמוך אליו במרפאה, משך אותה לעברו, ליטף אותה בפניה ונישק אותה בניגוד לרצונה.

במועד נוסף, כאשר נכנסה לחדרו, סגר הנאשם את הדלת, חיבק אותה ונישק אותה בפניה. לפי כתב האישום, הוא התעלם מהתנגדותה ומכך שביקשה להשתחרר מאחיזתו, ואמר לה: "תני לי עוד קצת". רק לאחר שהצליחה להשתחרר, יצאה המתלוננת מהחדר.

באירוע אחר, שהתרחש ב-29 בינואר 2025, נכנסה המתלוננת לחדרו לאחר שבדקה את אוזנו. לפי האישום, הוא ביקש ממנה לסגור את הדלת, דחף אותה לעבר מיטת הטיפולים, הרים את חולצתה, נגע במתלוננת מתחת לחזייתה, ביצע בה מעשים מגונים, ובהמשך אף הניח את ידה על איבר מינו, מעל לבגדיו, בניגוד לרצונה. לפי האישום, חרף בקשותיה שיפסיק, הוא המשיך במעשיו ורק לאחר מכן אפשר לה לעזוב את החדר.

אילוסטרציה/ShutterStock

בהזדמנות נוספת, כשנכנסה לחדרו כדי להעביר לו מסמך, הורה לה לסגור את הדלת. על פי האישום, הוא חיבק אותה, נישק אותה בניגוד לרצונה וביקש כי תיגע באיבר מינו. כאשר סירבה, הכניס את ידה אל איבר מינו מעל לבגדיו. עוד נטען כי דחף אותה לעבר מיטת הטיפולים, המשיך לחבק ולנשק אותה, והמתלוננת הצליחה להימלט רק לאחר שאמרה כי יש מטופלים רבים בחוץ וכי עליה לשוב לעבודתה.

לפי האישום, בחודש פברואר 2025, בעת שעמדה המתלוננת סמוך למכונת הצילום, הגיע הנאשם למקום, נישק אותה בפניה בניגוד לרצונה ונמלט מהמקום.

באירוע נוסף, סמוך לחג הפורים באותה שנה, ביקשה ממנו אחת המטופלות להביא לה מסמכים. לפי האישום, כאשר המתלוננת נכנסה לחדרו, סגר את הדלת, חיבק אותה, הצמיד אותה לקיר והרים את חולצתה ואת חזייתה. עוד נטען כי נגע בחזה ובאיבר מינה מעל לבגדיה, וכאשר התחננה שיחדל ממעשיו, השיב לה: "לא" וניסה להשיבה לעבר מיטת הטיפולים. לפי האישום, רק לאחר שאמרה כי עליה לחזור לעבודתה, שחרר אותה והיא יצאה מהחדר.

על פי כתב האישום, ב-30 במרץ 2025 נכנסה מנהלת המרפאה לחדרו במהלך אחת ההתרחשויות. לפי הנטען, המתלוננת התרחקה ממנו, והוא ליטף את כתפה ונישק אותה בפניה. כאשר נשאלה לפשר מעשיו, השיב, לפי האישום: "אני מבקשת לא לגעת בי יותר", ולאחר מכן יצא מהמשרד.

בפרקליטות טוענים כי המעשים המתוארים בכתב האישום בוצעו פעמים רבות, שלא בהסכמתה החופשית של המתלוננת, וכי חלקם נעשו תוך שימוש בכוח ולשם גירוי, סיפוק או ביזוי מיני. משום כך מיוחסות לנאשם עבירות של מעשים מגונים בכוח ומעשים מגונים.

  • עוד באותו נושא:
  • רופא נשים

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully