וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מלחמת הפשע ממשיכה: רימון הושלך לעבר סניף ג'פניקה בראש פינה

עודכן לאחרונה: 15.7.2026 / 8:30

רק כיממה לאחר המתקפה על סניפי ג'פניקה, ברחבי הארץ, תקיפה נוספת אירעה בצפון. כוחות משטרת ישראל קיבלו דיווח על הפיצוץ, ואיתרו זירה שבה הושלך רימון. המשטרה פתחה בחקירת האירוע

רימון רסס הושלך סמוך לבית מקורבים למשפחת הפשע מוסלי/לפי סעיף 27 א׳ לחוק זכויות יוצרים

רימון הושלך במהלך הלילה (רביעי) לסניף של מסעדת ג'פניקה בראש פינה. עם קבלת הדיווח הוזעקו כוחות משטרה, שפתחו בחקירת האירוע. האירוע ככל הנראה מהווה המשך למתקפה שהתרחשה אתמול, בה הושלכו רימונים לעבר סניפי רשת ג'פניקה.

במהלך אותו הלילה, נרשמו ירי לעבר סניף הרשת בגבעתיים, הצתת אדניות בכניסה לאותו הסניף יממה קודם לכן; השלכת רימון לעבר הסניף בקריית אונו; פיצוץ מטען צינור סמוך לסניף ברמת גן; רימון לעבר הסניף בנתניה - וכעת גם שני רימונים לעבר סניפי הרשת בעפולה ובנתניה, לצד חשד לירי לעבר הסניף בהרצליה.

במוקד הסכסוך. ברק אברמוב/עיבוד תמונה, דני מרון

בתוך כך, כלל האירועים נחקרים כחלק מהסכסוך המתמשך בין משפחות הפשע מוסלי וג'רושי.
סניפי רשת ג'פניקה, נמצאים בבעלותו של איש העסקים ברק אברמוב, הבעלים של קבוצת הכדורגל בית"ר ירושלים. בעבר נחשב ברק אברמוב למקורב לאחים מוסלי, אך בשנים האחרונות הוא מזוהה עם משפחת ג'רושי.

היחידה המרכזית של מחוז תל אביב עצרה אתמול את יוסי מוסלי, ראש ארגון הפשע, בחשד למעורבות באירועי הירי. במשטרה מעריכים כי רצף האירועים אינו מקרי, אלא חלק ממאבק כוח מתמשך בין שני הארגונים - כאשר גורמים במשטרה הביעו חשש כי אם ההסלמה לא תיבלם, היא עלולה לגבות בקרוב גם חיי אדם.


השאלון שיעשה לכם סדר - מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?

  • עוד באותו נושא:
  • רימון

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully