וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אירוע חריג בשטחים: מספר ישראלים נכנסו לקלקיליה במכוון - בעקבות אופנוע שנגנב

עודכן לאחרונה: 6.7.2026 / 22:26

כוחות צה"ל ומג"ב הגיעו למרחב, איתרו את האזרחים וחילצו אותם בבטחה. אחד הישראלים סירב תחילה לצאת מהעיר ואמר לקצינים כי "אינו מוכן לעזוב את העיר בלי האופנוע שנגנב". בצה"ל הדגישו כי הכניסה לשטחי A אסורה, מסוכנת ומהווה עבירה על החוק

לוחמי מג״ב איו״ש חילצו 10 אזרחים ישראלים שנכנסו לעיר קלקיליה/דוברות משטרת ישראל

לפני זמן קצר (שני) התקבל דיווח על מספר אזרחים ישראלים שנכנסו במכוון לקלקיליה שבחטיבת אפרים. עם קבלת הדיווח, כוחות צה"ל ומג"ב הגיעו למרחב, יצרו קשר עם האזרחים, איתרו אותם וחילצו אותם בבטחה.

כוחות צה"ל הגיעו למרחב, יצרו קשר עם האזרחים, איתרו וחילצו אותם בבטחה/דוברות משטרת ישראל

במקביל, התקבל דיווח במנהל האזרחי על ישראלי שנכנס לקלקיליה בעקבות גניבת אופנועו לעיר הפלסטינית. עם כניסתו למרחב, התקהלו סביבו מספר תושבים. בשיחה טלפונית שנערכה עמו, סירב הישראלי לצאת מהמקום ואמר לקצינים כי "אינו מוכן לעזוב את העיר בלי האופנוע שנגנב". המידע הועבר לכוחות צה"ל ולחטיבה הפועלים במרחב, והכוחות הגיעו למקום והביאו לחילוצו.

יצוין כי הישראלי מוכר לכוחות הביטחון, ורק בשבת האחרונה חולץ בידי כוחות המנהל האזרחי לאחר שנכנס לקלקיליה. צה"ל מדגיש כי הכניסה לשטחי A אסורה ומסוכנת לישראלים ומהווה עבירה על החוק.

השאלון שיעשה לכם סדר - מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully