וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חשד לרצח מזעזע בקולומביה: בריטי נעצר באקוודור לאחר שגופת אישה נמצאה במזוודה

29.6.2026 / 7:12

לפי הרשויות בקולומביה, מתיו אשלי פוסטר-סמית', בן 46 מבורנמות', חשוד כי הכה למוות את נטליה ויאלבה, בת 36, בדירה בשכונת צ'יקו בבוגוטה ב-18 ביוני. על פי החשד, לאחר הרצח הוא הכניס את גופתה למזוודה, ניסה להסתיר את שאירע ונמלט מהמקום

השתלשלות האירועים מאז פגישתם של התייר האוסטרלי והקורבן/27 א'

אזרח בריטי נעצר היום (ראשון) באקוודור בחשד שרצח אישה בקולומביה והסתיר את גופתה בתוך מזוודה, כך דיווח ה"גרדיאן". לפי הרשויות בקולומביה, מתיו אשלי פוסטר-סמית', בן 46 מבורנמות', חשוד כי הכה למוות את נטליה ויאלבה, בת 36, בדירה בשכונת צ'יקו בבוגוטה ב-18 ביוני. על פי החשד, לאחר הרצח הוא הכניס את גופתה למזוודה, ניסה להסתיר את שאירע ונמלט מהמקום.

לפי הדיווח, יום לפני מעצרו התקשר פוסטר-סמית לעיתון "הסאן" וטען לחפותו. הוא סיפר כי בזמן שבו אירע הרצח לכאורה צפה במשחק של נבחרת אנגליה במונדיאל בבר אירי, ולאחר מכן הסתובב בקניון וקנה גלידה. ב"סאן" דווח כי שיחת טלפון נוספת שקיים עם העיתון סייעה לרשויות לאתר את מיקומו.

החשוד ברצח./אתר רשמי, משטרת דורסט

פוסטר-סמית נעצר בנמל התעופה הבינלאומי בקיטו, בירת אקוודור, לאחר שהתביעה בקולומביה הוציאה נגדו צו מעצר והאינטרפול פרסם הודעה אדומה בעניינו. ראש עיריית בוגוטה, קרלוס פרננדו גלאן, מסר כי גם משטרת מחוז דורסט בבריטניה סייעה באיתורו, והצהיר כי "המקרה הכואב הזה לא יישאר ללא עונש".

משרד החוץ הבריטי אישר כי הוא מעניק סיוע קונסולרי לאזרח הבריטי שנעצר ונמצא בקשר עם הרשויות באקוודור. משטרת דורסט טרם הגיבה באופן רשמי לפרשה.

רק אתמול, אזרח אוסטרלי בן 46 נעצר בנמל התעופה סוברנבהומי בבנגקוק בעת שניסה להימלט מהמדינה, בחשד למעורבות ברצח של נערה תאילנדית בת 17, שגופתה נמצאה בתוך מזוודה שהושלכה סמוך לשוק הצף בעיר פטאיה, כך דיווחו כלי תקשורת מקומיים.


השאלון שיעשה לכם סדר - מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully