מאסר על תנאי לא עצר אותו, כך לפחות טוענת המשטרה. בית משפט השלום בתל אביב האריך בחמישה ימים את מעצרו של תושב העיר בן 40, החשוד שפרץ למלון ברחוב הרצל, גרם נזק לדלת הכניסה וגנב רכוש מהמקום.
על פי החשד, האירוע התרחש ביום שלישי השבוע. במשטרה טוענים כי לאחר הפריצה למלון נגנב מהמקום רכוש, ובהמשך הצליחו החוקרים לזהות את החשוד באמצעות מצלמות האבטחה ולעצור אותו. במהלך חקירתו הודה שהיה במלון, אך הכחיש שפרץ למקום או גרם נזק לדלת. הוא גם דחה את החשד שגנב את הקורקינט שלפי המשטרה נלקח מהמלון.
בדיון בבית המשפט טען נציג המשטרה כי חלק מהאירוע תועד במצלמות האבטחה וכי החוקרים איתרו גם מצלמות נוספות שעשויות לחזק את התשתית הראייתית. עוד ציינה המשטרה כי לחובת החשוד עבר פלילי הכולל עבירות רכוש, הפרת הוראה חוקית ובריחה ממעצר. בנוסף, נגדו תלוי ועומד מאסר על תנאי שהוטל עליו בחודש מרץ האחרון.
מנגד, סנגוריתו של החשוד טענה כי המשטרה לא הציגה לבית המשפט את סרטון האבטחה עצמו, אלא רק דוח צפייה ותמונות מתוכו. לדבריה, החשוד אינו מכחיש שנכח במקום, אך שולל את הטענה שפרץ למלון, וביקשה שבית המשפט יתרשם מהתיעוד המלא.
השופטת רוית פלג בר דיין קבעה כי בשלב זה קיים חשד סביר לביצוע העבירות וכי נותרו פעולות חקירה המצדיקות את המשך המעצר. עוד ציינה כי עברו הפלילי של החשוד וההליך הפלילי הנוסף המתנהל נגדו מחזקים את עילת המסוכנות, והורתה על הארכת מעצרו בחמישה ימים.
בחירות 2026 - ענו על שאלון הבחירות וגלו מי המפלגה שמתאימה לכם
