צעירה בת 20 התלוננה היום (חמישי) במשטרה כי הותקפה מינית במועצה המקומית אזור, על ידי אדם שלטענתה ארב לה בעת שהלכה ברחוב באזור מגוריה.
תוך שיתוף פעולה בין מחוזות תל אביב, דרום וש"י, יחד עם גורמי צה"ל, מאמצי החקירה הובילו בתוך שעות לאיתורו של החשוד - תושב השטחים בן 36, בביתו בדאהרייה, הסמוכה לחברון.
על פי התלונה, החשוד עקב אחריה לאורך הרחוב, התקרב אליה במפתיע ותקף אותה. מתיעוד מצלמות אבטחה שנאסף במסגרת החקירה ופורסם מוקדם יותר היום בוואלה - עולה לכאורה כי החשוד נראה צועד בעקבות הצעירה, ניגש אליה, מחבק אותה בניגוד לרצונה ומנסה לנשק אותה. לאחר שלא הצליח, נמלט מהמקום.
בעקבות התלונה פתחה תחנת חולון במרחב איילון בחקירה, ובמהלך היום ביצעו החוקרים שורה של פעולות גלויות וסמויות במטרה להתחקות אחר זהותו של החשוד ולאתרו.
החשוד נעצר והועבר לחקירה בתחנת המשטרה בחולון. בהתאם להתקדמות החקירה ולממצאיה, צפויה המשטרה להביאו לבית המשפט השלום בתל אביב ולבקש את הארכת מעצרו. החקירה נמשכת.
בחירות 2026 - בואו לבדוק מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?
