וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ויכוח על זכות קדימה בטמרה הסתיים בתקיפה: נהג הוכה ושמשות המיניבוס נופצו

עודכן לאחרונה: 17.6.2026 / 10:18

תושב טמרה בן 22 נאשם כי תקף נהג הסעות לאחר ויכוח בכביש צר בעיר. לפי החשד, הוא פתח את דלת המיניבוס, היכה את הנהג עד שנפצע, ניפץ את שמשות הרכב באמצעות אבן ונמלט מהמקום. לאחר חקירת המשטרה, הוגש נגדו כתב אישום

עו"ד רונן חליוה על פרשת הטיית המשחקים/מערכת וואלה, שלמה וייס

ויכוח על זכות קדימה בכביש בטמרה הפך לאירוע אלים, כאשר נהג הסעות הותקף ונפצע בפניו, ושמשות המיניבוס שבו נהג נופצו - כך עולה מכתב אישום שהוגש היום (רביעי) נגד תושב תמרה בן 22. לפי המשטרה, האירוע התרחש ב־13 במאי 2026, כאשר נהג רכב פרטי נסע בכביש פנימי בעיר מול מיניבוס הסעות. לאחר שהנהג סימן לו לעבור ראשון בשל רוחב הכביש, התפתח לטענת החשוד ויכוח.

נטל אבן גדולה וניפץ באמצעותה את שמשות רכב ההסעות - לפני שנמלט מהמקום./דוברות משטרת ישראל

בשלב מסוים, כך לפי החשד, יצא הנהג מרכבו, פתח את דלת המיניבוס ותקף את נהג ההסעות באלימות עד שנפצע ונזקק לטיפול רפואי. לאחר מכן, על פי כתב האישום, נטל אבן גדולה וניפץ באמצעותה את שמשות רכב ההסעות - לפני שנמלט מהמקום.

שוטרי המחוז הצפוני פתחו בחקירה, עצרו את החשוד ובסיומה הגישה שלוחת תביעות גליל צפון כתב אישום נגד תושב טמרה בן 22 בבית משפט השלום בעכו, בגין תקיפה הגורמת חבלה ממש וחבלה במזיד ברכב.

השאלון שיעשה לכם סדר - מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully