וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנס ה"ג'רוזלם פוסט" 2026 חוזר לניו יורק - גדול ומשמעותי יותר מתמיד

עודכן לאחרונה: 31.5.2026 / 17:20

הכנס השנתי, שיתקיים בתפוח הגדול, יאגד דוברים מרחבי העולם שיציעו תובנות לגבי ההזדמנויות והאתגרים המעצבים את ישראל והעם היהודי. בין המשתתפים שיקחו חלק, ניתן למנות את השליח המיוחד של נשיא ארה"ב למזה"ת סטיב ויטקוף, והפוליטיקאים בני גנץ, ניר ברקת ומיקי זוהר

דברי שגריר גרמניה, שטפן זייברט, בכנס הג'רוזלם פוסט/מעריב

ה"ג'רוזלם פוסט" יחזור לניו יורק לכנס השנתי המרכזי שלו מחר (שני), 1 ביוני 2026, במה שצפוי להיות אחד המפגשים המשמעותיים ביותר בתולדותיו.

הכנס, שיתקיים בצל המלחמה עם איראן והתפתחויות סוערות ומשמעותיות אחרות ברחבי המזרח התיכון, יפגיש דוברים מהאזור ומכל העולם. הם יציעו תובנות חדשות לגבי ההזדמנויות והאתגרים הביטחוניים, הכלכליים והגאופוליטיים המעצבים את ישראל ואת העם היהודי.

הכנס יכלול פאנלים מעמיקים, ראיונות אישיים ודיונים פתוחים בהובלת צוות העורכים של ה"ג'רוזלם פוסט". השיחות יחקרו לא רק את אירועי החדשות הדחופים ביותר, אלא גם את ההתפתחויות האחרונות בטכנולוגיית הביטחון ואת רוח החוסן המתמשכת בקרב העם הישראלי והיהודי.

בשנים האחרונות, תחת הנהגתה של המנכ"לית ענבר אשכנזי, הפיק ה"ג'רוזלם פוסט" אירועים רבים ברמה גבוהה המפגישים קולות מובילים מישראל ומהקהילה היהודית העולמית. "ה'ג'רוזלם פוסט' הוא הרבה יותר מארגון תקשורת", אמרה אשכנזי. "זה משמש כשער בין ישראל לשאר העולם".

כנס ג'רוזלם פוסט/אתר רשמי, מעריב, צילום: ג'רוזלם פוסט

הכנס השנתי של ג'רוזלם פוסט ישודר בשידור חי באתר האינטרנט של קבוצת התקשורת ובערוצי הרשתות החברתיות. האירוע בשנה שעברה הגיע לכמעט 2.5 מיליון צפיות מקוונות, והשתתפו בו מנהיגים ישראלים בולטים ובהם שר הביטחון לשעבר בני גנץ, שר הכלכלה ניר ברקת ושר התרבות והספורט מיקי זוהר.

בכנס 2025 השתתפו גם דמויות אמריקאיות משפיעות, כולל השליח המיוחד של ארצות הברית למזרח התיכון סטיב ויטקוף, הסנאטור ריק סקוט וחבר הקונגרס בריאן מאסט, לצד משפיענית הרשת מונטנה טאקר ואישיות הטלוויזיה והפסיכולוג ד"ר פיל מקגרו. מנהיגים עסקיים כמו מנכ"ל בנק לאומי חנן פרידמן ומייסד ונשיא קבוצת מיטרלי חיים טייב השתתפו גם הם.

אשכנזי הוסיפה כי אין מקום טוב יותר להתחבר עם דמויות מובילות מכל רחבי העולם היהודי ולהחלפת רעיונות. "הצטרפו אלינו לעיר שלעולם לא ישנה", אמרה. "בכנס השנתי של ג'רוזלם פוסט תוכלו ליצור קשרים שיישארו לכל החיים".

למידע נוסף על הכנס השנתי של ג'רוזלם פוסט, בקרו באתר:
https://conferences.jpost.com/new-york-2026

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully