וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כוכבת הרשת רצתה לחסל את האקס המפורסם - ונפלה ברשת של סוכן סמוי

26.5.2026 / 0:01

מאבק משמורת מלוכלך בין צמד אקסים מפורסם הגיע לתהומות חדשים, לאחר שהאם - כוכבת רשת המכנה עצמה "נשמה של בת ים" - גייסה את אביה ואת בן זוגה הנוכחי כדי להזמין חיסול ברשת האפלה. התוכנית כללה תשלומים בקריפטו, מעקבים, והסוואה של הרצח כתאונת דרכים

סרטוני הרשת של גבריאלה גונזלס/gabbielgonzalez

משפיענית רשת מוכרת ואביה מואשמים שניסו לשכור רוצח שכיר כדי לחסל את בן זוגה לשעבר - זמר בלהקת בנים מפורסמת. גבריאלה גונזלס בת ה-24, שמתחזקת חשבונות פופולריים ברשתות החברתיות עם מאות אלפי עוקבים, נעצרה בקליפורניה ב-18 במאי ומוחזקת במעצר ללא אפשרות לשחרור בערבות.

אביה של גבריאלה, פרנסיסקו חאבייר גונזלס בן ה-59, המשמש כעורך דין לענייני נזיקין מפלורידה, נעצר באותו היום עם צו מחוץ למדינה הקשור לאישומים בקליפורניה, הכוללים קשירת קשר לביצוע רצח ושידול לרצח. במקביל, הוגש כתב אישום גם נגד בן זוגה לשעבר של גבריאלה, קאי קורדרי. על פי מסמכי בית המשפט, ההאשמות החמורות סובבות סביב מאבק משמורת ממושך ורווי יצרים בין גבריאלה לבין האקס שלה, זמר הפופ ג'ק אייברי (מלהקת Why Don't We), על בתם המשותפת בת השבע, לבנדר.

החוקרים טוענים כי פרנסיסקו הפך למעורב עמוקות בסכסוך, והיה נחוש לחלוטין לסלק את אייברי מחיי בתו בכל מחיר. עדים סיפרו כי האב השמיע הערות מאיימות כלפי הזמר, ואף נשמע אומר מילים "במשמעות שזה יהיה זול יותר אם אייברי יהיה מת". עד אחר תיאר את משפחת גונזלס כ"אובססיבית" להשגת משמורת מלאה. הרשויות חושפות כי פרנסיסקו עזר לארגן מעקב אחר אייברי בביתו שבהוואי, בניסיון לאסוף עליו חומר מכפיש שניתן יהיה להשתמש בו במהלך הדיונים המשפטיים, אך כשהדבר לא צלח, המשפחה פנתה לפתרון קיצוני בהרבה.

sheen-shitof

עוד בוואלה

נלחמים ביוקר הנדל"ן: כך תוסיפו לבית חדר ביום אחד

בשיתוף קבוצת גוטליב אלומיניום

רשת אפלה, קריפטו, וסוכן של ה-FBI

על פי כתב האישום, גבריאלה שוחחה עם בן זוגה קורדרי על האפשרות למצוא מישהו שירצח את אייברי, והציעה לביים את מותו כך שייראה כמו תאונת דרכים קטלנית בלוס אנג'לס. השניים דנו בשימוש בתשלום עם ביטקוין ובחיפוש ברשת האפלה (Dark Web) כדי לקדם את המזימה, בעוד שפרנסיסקו שימש כגב הכלכלי של המבצע.

הגורמים הרשמיים טוענים כי סכום של כ-10,000 דולר (כ-37,000 שקלים) נשלח לקורדרי תחת מסווה של תשלום עבור "שירותי פיתוח אתרים". תיעוד פיננסי שנבדק במהלך החקירה חשף שתי עסקאות נפרדות של 5,000 דולר במטבעות קריפטוגרפיים הקשורות לתשלומים הללו. בהמשך, קורדרי דרש וקיבל 4,000 דולרים (כ-14,800 שקלים) נוספים, לאחר שה"מתנקש" ביקש תוספת תשלום.

אלא שהמזימה סוכלה בספטמבר, כאשר קורדרי יצר קשר עם מי שחשב שהוא מתנקש מהרשת האפלה - אך למעשה היה סוכן סמוי של ה-FBI. במהלך חילופי הדברים ביניהם, בהם נעשה שימוש במילות קוד כמו "bullrun", קורדרי נקב בשמו של אייברי כיעד המבוקש, דן בפרטי התשלום ודרש לראות הוכחות לאחר החיסול. בנוסף, הוא הדגיש בפני הסוכן הסמוי כי גבריאלה היא זו שמעוניינת ברצח, ושאביה הוא שישלם על ההוצאות.

"נשארתי סגור בבית, פחדתי להסתכל מהחלון"

אייברי רמז על התקרית במהלך הופעתו בפודקאסט בחודש שעבר, שם חשף כי שוטרי ה-FBI התריעו בפניו שמישהו מנסה לחסל אותו. "נשארתי סגור בבית למשך חודש רצוף", סיפר אז. "הייתי כל כך מפוחד. הסתכלתי החוצה מהחלון שלי כל לילה".

לאחר פרסום המעצרים השבוע, שבר הזמר שתיקה בהודעה רשמית באינסטגרם. "במשך שנים, משפחתי ואני סבלנו מבחינה ציבורית אינטנסיבית, האשמות שווא והתקפות כואבות על האופי והמוניטין שלנו", כתב אייברי. "במהלך הזמן הזה, בחרתי לשתוק מתוך כבוד להליך המשפטי, ובעיקר, למען בתי". הוא ציין כי הוא מתמקד כעת בלהיות האבא הטוב ביותר שהוא יכול להיות, והוסיף כי זכה במשמורת בלעדית על בתו.

התובע המחוזי של מחוז לוס אנג'לס, נתן ג'יי הוכמן, סיכם את התיק: "רוב האבות מגדלים את ילדיהם לכבד את החוק, אבל כאן יש לנו אבא שלכאורה עזר לבתו ולחבר שלה להפר את החוק בדרך המרושעת ביותר שאפשר לדמיין". אם יורשעו, השלושה עלולים לעמוד בפני עונש של 25 שנות מאסר ועד מאסר עולם. גבריאלה, שמתארת את עצמה באינסטגרם כ"אוהבת את החיים" ו"בת ים בנשמתה", תצטרך כנראה להתרגל למציאות רטובה פחות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully