לינדזי גרהאם, סנאטור אמריקני ומקרוב לנשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, צייץ היום (ראשון) בחשבון ה-X שלו כי "אם אכן כתוצאה מהמשא ומתן לסיום העימות עם איראן, בעלות הברית הערביות והמוסלמיות שלנו באזור יסכימו להצטרף להסכמי אברהם הדבר יהפוך את ההסכם הזה לאחד המשמעותיים ביותר בתולדות המזרח התיכון".
"הצטרפות של סעודיה, קטאר ופקיסטן להסכמי אברהם תהיה מהלך משנה מציאות עבור האזור והעולם כולו. זהו מהלך מבריק של הנשיא טראמפ. לסעודיה ולמדינות נוספות אני אומר: זה הזמן להיות אמיצים למען עתידו של מזרח תיכון חדש", ציין גרהאם.
עוד הוסיף כי "אני מצפה, כפי שהנשיא טראמפ רמז, שאכן תצטרפו להסכמי אברהם ובכך תביאו למעשה לסיום הסכסוך הערבי-ישראלי. אם תסרבו ללכת בדרך הזו שעליה הצביע טראמפ, יהיו לכך השלכות חמורות על היחסים העתידיים שלנו, והצעת השלום הזו תהפוך לבלתי קבילה. יתרה מכך, ההיסטוריה תראה בכך טעות חמורה".
הוא מסר לנשיא טראמפ: "עמוד על שלך בהשגת הסכם טוב עם איראן. לא פחות חשוב - עמוד על שלך בדרישה שסעודיה ומדינות נוספות יצטרפו להסכמי אברהם כחלק מהמשא ומתן הזה. שוב, מדובר בהצעה מבריקה".
