וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ח"כ קריב: "הוריה של היימנוט נוסעים לחדרה בשביל מטפל - זה נשמע הגיוני?"

19.5.2026 / 13:43

חבר הכנסת גלעד קריב ממפלגת "הדמוקרטים" אמר בריאיון ל-104.5FM כי לא ייתכן שבכל צפון הארץ אין גורם טיפולי דובר אמהרית. לדבריו, משפחת קסאו נאלצת לנסוע מצפת לחדרה לקבלת ליווי רגשי: "המשפחה כבר לא יכולה לעשות יותר את הנסיעות האלה"

מהומות בכנסת" ראש הממשלה שכח את אחינו אחיותינו"/ערוץ הכנסת

חבר הכנסת גלעד קריב ממפלגת הדמוקרטים אמר היום (שלישי) ברדיו צפון 104.5fm כי נחשף למידע שהדהים אותו: משפחת קסאו, הוריה של היימנוט, נאלצת לנסוע מצפת לחדרה כדי לקבל ליווי רגשי מגורם מייעץ דובר אמהרית, משום שאין באזור מטפל בשפה האמהרית. לדבריו, "זה נשמע הגיוני?".

עוד המשיך ואמר: "שאלתי את משרד העלייה - למה לא מביאים להם מטפל? זה נשמע הגיוני שבכל צפון הארץ אין גורם טיפולי שמדבר אמהרית? המשפחה כבר לא יכולה יותר לעשות את הנסיעות האלה".

"זה נשמע הגיוני שבכל צפון הארץ אין גורם טיפולי שמדבר אמהרית?". קריב/ראובן קסטרו

עוד ביקר את מדיניות הממשלה באשר לתושבי הצפון: "מדיניות הממשלה בתחום התקציבי, הצפון חווה קיצוץ. לא ניצלו את הפסקת האש, לא ניצלו את זה בשביל להביא עוד מיגוניות. תושבי הצפון לא מעניינים את הממשלה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully