וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חשד לפגיעה סדרתית בקטינים: מורה נעצר בחשד לעבירות מין

עודכן לאחרונה: 18.5.2026 / 12:04

חרדי כבן 28 העובד כמורה במוסד חינוכי נעצר בחשד לביצוע עבירות מין ממושכות בשניים מתלמידיו הקטינים. הורי התלמידים התלוננו, המורה פוטר וחקירה נפתחה. המשטרה חושדת כי יש נפגעים נוספים

הארכת מעצר מנהל מוסד דתי בחשד שהתעלל בתלמידיו וביצע בהם עבירות מין/מערכת וואלה

בית המשפט בחיפה הגיש הבוקר (שני) כתב אישום כנגד מורה החשוד בעבירות מין בתלמידיו, לאורך תקופה ארוכה. המורה, חרדי בן כ-28, חשוד בפגיעה בשניים מתלמידיו, בני 10-14. המשטרה חושדת כי היו לפחות שישה נפגעים וייתכן ואף יותר, אך הוריהם אינם מעוניינים בהגשת תלונה ובמתן עדות, ועל כן כתב האישום עוסק רק בשתי פגיעות.

הורי התלמידים העלו את החשד, המוסד החינוכי בו עבד המורה פיטר אותו, ובמקביל הוגשה תלונה במשטרת חיפה שחקרה את הפרשייה ועצרה אותו.

במקביל להגשת כתב האישום מבקשת פרקליטות מחוז חיפה את הארכת מעצרו של החשוד עד תום ההליכים המשפטיים כנגדו.

המשטרה חושדת כי ייתכן וקיימים נפגעים נוספים/ShutterStock

מקרה דומה אירע בתחילת החודש, בו מורה תושב חיפה נעצר בחשד לביצוע עבירות מין בתלמידיו. הדיון בעניינו מתנהל בדלתיים סגורות, ובשלב זה חל איסור על פרסום פרטים העלולים לזהות את המעורבים או לפגוע בחקירה. עורך הדין אולג פרגין, המייצג את המורה מטעם הסנגוריה הציבורית, מסר לוואלה כי החשוד מכחיש את החשדות נגדו ומשתף פעולה עם החקירה. לדבריו, "אנחנו מקווים שהחקירה תסתיים במהרה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully