וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכת מדינה: גבר בשנות ה-40 לחייו נורה למוות בנתניה

עודכן לאחרונה: 13.5.2026 / 23:32

חובשים ופרמדיקים של מד"א הוזנקו לזירה ברחוב הקדר בעיר, והעניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה בגבר שהיה עם פציעות חודרות. משטרת ישראל פתחה בחקירת נסיבות אירוע הירי - הרקע לאירוע פלילי.

חובש מד"א דניאל שבע - גבר בשנות ה-40 לחייו נורה למוות בנתניה/מד"א

צוותי מד"א נאלצו לקבוע היום (רביעי) את מותו של גבר בשנות ה-40 לחייו, שנורה למוות בנתניה. בסביבות השעה 22:08 התקבל דיווח במוקד 101 במרחב שרון על גבר שנפצע ברחוב הקדר בעיר. חובשים ופרמדיקים שהוזנקו לזירה העניקו לו טיפול רפואי וביצעו בו פעולות החייאה, כשהיה עם פציעות חודרות.

משטרת ישראל מסרה כי שוטרי מרחב שרון פתחו בחקירת נסיבות אירוע הירי בנתניה, והחלו באיסוף ראיות, בידוד זירה, לצד מצוד אחר החשוד במעשה - הרקע לאירוע פלילי.

מכת מדינה: 116 מקרי רצח בישראל מתחילת 2026 | פרוייקט מיוחד

אירוע ירי בנתניה/מד"א

פראמדיקית מד"א אוריאן לוקץ קינן, וחובשי רפואת חירום במד"א יונתן ינקלביץ ומאור בראנץ, סיפרו: "כשהגענו למקום הבחנו בגבר שוכב על הרצפה ללא דופק וללא נשימה. מיד התחלנו בביצוע פעולות החייאה מתקדמות שכללו הנשמות ומתן תרופות, אך לצערנו לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו."

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully