אישה מארצות הברית מואשמת בגניבת בקבוק יין ובהסתרתו בתוך גופה, בתקרית ביזארית במיוחד שהתרחשה בעיר טראוורס סיטי שבמדינת מישיגן. האירוע ההזוי החל כשהאישה בת ה-48 נתפסה על ידי עובדי סופרמרקט מקומי כשהיא שותה אלכוהול היישר מהמדף בסביבות השעה תשע בבוקר.
על פי התקשורת המקומית, צוות החנות עצר אותה, והיא פונתה למרכז הרפואי מונסון לקבלת טיפול. אולם, מסתבר שהביקור בבית החולים לא הרתיע אותה כלל. יממה אחת בלבד לאחר מכן, האישה חזרה לאותה החנות בדיוק וניסתה שוב את מזלה, הפעם בניסיון לגנוב בקבוק שרדונה שלם. עובדי המקום שזיהו אותה מיהרו לעצור אותה בטרם יצאה, אך לתדהמתם - הם לא הצליחו למצוא את בקבוק היין החסר באף אחד מכיסיה או בתיקה.
Woman 'drank wine inside store before hiding bottle inside herself'https://t.co/kVTnfyZYjY pic.twitter.com/0hji6Q9bzC
— Daily Star (@dailystar) May 12, 2026
החיפוש הגופני שחשף את האמת
משטרת טראוורס סיטי הוזעקה למקום ועצרה את האישה. רק כשהשוטרים ביצעו עליה חיפוש גופני פולשני ויסודי, התגלתה האמת המטרידה: היא החדירה את בקבוק היין בשלמותו לתוך אחד מהחורים בגופה כדי להבריח אותו החוצה מבלי לעורר חשד. (כן. זה אומר בדיוק את מה שאתם חושבים).
בעקבות הממצא החריג, הרשויות הגישו נגדה כתב אישום חמור הכולל שני סעיפים של גניבה מחנות, סעיף אחד של הברחה וסעיף נוסף של הסגת גבול. למרות שהסתרת חפצים בתוך חללי הגוף היא פרקטיקה מוכרת בקרב מבריחים, הצלחתה להעלים בקבוק זכוכית שלם הותירה גם את השוטרים המנוסים חסרי מילים.
