בית משפט השלום בתל אביב האריך הבוקר (חמישי) את מעצרו של החשוד ששמו אסור בפרסום בחמישה ימים נוספים, עד ה-11 במאי, במסגרת החקירה המתנהלת נגדו בחשד לאונס נעמה שחר ולפגיעה המיוחסת לו גם בשי לי עטרי.
החשוד נעצר בתחילת השבוע עם נחיתתו בנתב"ג, לאחר שבית המשפט הוציא נגדו צו מעצר בעקבות תלונתה של נעמה שחר, שהוגשה בתחילת חודש אפריל. מאז מעצרו הוא נחקר בתחנת לב תל אביב, ובימים האחרונים נערכו מספר דיונים בעניינו, לצד מאבק משפטי וציבורי סביב פרסום שמו.
אתמול נערך עימות בין נעמה שחר לבין החשוד בתחנת לב תל אביב. במקביל, התקיים בבית משפט השלום דיון נוסף בבקשה להסרת צו איסור הפרסום מעל שמו של החשוד. במהלך הדיון פרצה שי לי עטרי בבכי ופנתה לסנגורו של החשוד, עו"ד משה וייס, ואמרה: "הלקוח שלך רדף אותי בצורה שלא עושים. הוא מעולם לא חשב על מה שהוא עשה. הוא רק חשש מפרסום שמו".
השופטת רוית פלג בר דיין ציינה אתמול כי יש לבחון את מצבו הנפשי של החשוד באמצעות הפסיכיאטר המחוזי, על רקע טענות לחשש לאובדנות במקרה של פרסום שמו. הבוקר עדכן סנגורו של החשוד בדיון כי מרשו מסכים לעבור את הבדיקה.
במשטרה טוענים כי קיימות ראיות חיצוניות מחזקות לחשדות נגדו וכי "לא ניתנה הסכמה חופשית". מנגד, ההגנה ממשיכה לטעון כי מדובר היה בקשר מתמשך ובהסכמה, וכי ההתכתבויות בין הצדדים מחלישות את החשד. החקירה נמשכת.
