וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חשד: דרס למוות את זוגתו לשעבר - ואז קפץ אל מותו מהקומה ה-9

עודכן לאחרונה: 29.4.2026 / 12:07

האירוע החל כדיווח על תאונת פגע וברח, אך בתוך זמן קצר התברר כי מדובר בחשד לניסיון רצח: אישה בשנות ה-60 לחייה נדרסה ומתה מפצעיה, ועל פי החשד בן זוגה לשעבר פגע בה במכוון. זמן קצר לאחר מכן אותר החשוד ללא רוח חיים לאחר שקפץ מבניין בעיר

הבוקר (רביעי) אירע ברמלה אירוע חמור שהחל כדיווח על תאונת פגע וברח, והתפתח במהירות לחשד לניסיון רצח. תושבת העיר בשנות ה-60 לחייה נפצעה באורח קשה לאחר שעל פי החשד נדרסה במכוון על ידי בן זוגה לשעבר. לאחר זמן קצר, נפטרה מפצעיה.

שוטרי תחנת רמלה ממרחב שפלה הוזעקו לזירה מיד עם קבלת הדיווח במוקד 100, פתחו בחקירה והחלו בסריקות אחר הנהג הפוגע. בתוך זמן קצר הצליחו החוקרים להתחקות אחר זהותו של החשוד, תושב האזור בשנות ה-70 לחייו, ולהבין כי מדובר בדריסה מכוונת של בת זוגו לשעבר.

גבר מת לאחר שככה"נ נפל מגובה רב,רמלה, 29 באפריל 2026. מד"א
מדובר בדריסה מכוונת של בת זוגו לשעבר. זירת הדריסה ברמלה/מד"א

האישה פונתה לקבלת טיפול רפואי כשמצבה מוגדר קשה, על פי גורמי הרפואה. במקביל למצוד, אותר החשוד כשהוא ללא רוח חיים, לאחר שעל פי החשד קפץ מבניין מגורים בקומה התשיעית בעיר. במשטרה בוחנים את נסיבות מותו ואת הקשר הישיר לאירוע הדריסה.

תגובת עמותת "לא. לאלימות נגד נשים": "האלימות הגואה ברחובות, מגיעה גם לתוך הבית ותובעת קורבנות, פוצעת קשה את האישה והתוצאה היא שעוד משפחה מתפרקת. זו מציאות שחוזרת על עצמה שוב ושוב ואסור לנו להשלים איתה ולעבור עליה לסדר היום", מסרה מנכ"לית העמותה, ורדית דנציגר.

תגובת לילי בן עמי, מנכ"לית פורום מיכל סלה: "בזמן שהמדינה מתמודדת עם איומים מבחוץ, מתרחשת במקביל עלייה חדה ומדממת באלימות במשפחה. זו החזית השקופה של המלחמה. מאז השבעה באוקטובר ספרנו 72 קורבנות רצח במשפחה, זה זינוק חסר תקדים של 42% בהשוואה לתקופה המקבילה לפני המלחמה. הנתונים הללו אינם גזירת גורל הם תוצאה של העובדה שיש פה חזית שקופה. יש פתרונות מצילי חיים שכבר קיימים ומה שחסר הוא החלטה מלמעלה להטמיע אותם".

תגובת "בונות אלטרנטיבה": "מקרה נוסף שממחיש את הסכנה המחרפת מעל ראשן של נשות ישראל, בהיעדר מדיניות שתמנע את הרצח הבא. הקורבן היא האישה השביעית שנרצחת מתחילת השנה, נתון שאסור להתרגל אליו. כשאלימות נגד נשים הופכת כמעט לשפה רשמית, אנחנו מתריעות שוב בפני הדחיפות ליישם את דו"ח מבקר המדינה. לא חסרים כלים ולא חסרות דרכים להגן על נשים, חסר הרצון ליישם אותם".

תגובת טל הוכמן, מנכ"לית שדולת הנשים בישראל: "מדובר בהתפוררות של הביטחון האזרחי והפקרה מכוונת של הביטחון של נשים, בביתן וברחוב. ממשלת ישראל חייבת להתעורר, לקחת אחריות על המחדל והוביל ליישום מיידי של תוכנית לאומית למניעת אלימות נגד נשים ולהגנה על נשים וילדים כדי למנוע את המקרה הבא. לפני שיהיה מאוחר מדי".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully