האירוע התרחש היום (ראשון) מול בית משפט השלום בתל אביב, כשהמתח בין הצדדים התפרץ לעימות ישיר. גרפמן, שתיעד את המפגש בזמן אמת, מצא את עצמו בתוך דקות בלב תקרית אלימה שתועדה מתחילתה ועד סופה.
בתיעוד נראה דניס צ'רקוב מתקרב לעבר גרפמן כשהוא מטיח בו: "מה יא מנייאק מה? זה מה שמעניין אותך? אני לא מבין, תביעות, משטרה, יא חתיכת מזדיין. מה?", וממשיך לצמצם מרחק. לצדו עומד מישל טרוני, שפונה לגרפמן: "אתה גיבור? אתה גיבור?", ובהמשך מנסה לבלום את ההסלמה ופונה לצ'רקוב: "אל תרים ידיים".
העימות מתחדד כשהדברים הופכים אישיים יותר. גרפמן משיב לצ'רקוב: "אתה תיכנס לכלא, אתה לא תראה את הילדים שלך גודלים", וטרוני ממהר להגיב: "אל תדבר על ילדים". אלא שהרוחות כבר התלהטו. צ'רקוב נראה בועט בחפץ וממשיך לקלל, בעוד גרפמן חוזר ואומר: "אתם לא תראו את הילדים שלכם גודלים".
ברגעים הבאים העימות גולש לאלימות. טרוני נשמע אומר: "אל תדבר על ילדים, סע סמיון, אל תעצבן אותי, תמות תמות", ובאותו זמן נראה צ'רקוב תוקף את גרפמן, כשטרוני מנסה להרחיקו אך לא מצליח למנוע את המגע הפיזי.
מיד לאחר האירוע שיתף גרפמן את הסרטון וכתב: "היום הותקפתי פיזית, אני בדרך לבית חולים".
צ'רקוב מסר לוואלה בתגובה: "סמיון גרפמן עבר כל גבול ובקרוב מאוד אתם תהיו בהלם ממה שאני הולך להוציא עליו", והוסיף: "אנחנו תובעים את עורכי הדין שלו על השימוש במילה רצח באותו תיק ויש עוד תיקים שהולכים להיפתח, אני אפרט אצלי ברשתות מחר וכל העולם ידע".
טרוני, מצדו, לא התייחס ישירות לאירוע ואמר: "לצערי התקשורת אוהבת לסקר רק רע ומעולם לא מסקרים את כל הדברים הטובים כמו משטרת החיות, הפרויקט עם היימנוט, אבל כל משהו קטן שרע ישר מדברים עלינו, תודה רבה לתקשורת החד כיוונית".
מטעמו של גרפמן טרם נמסרה תגובה. ובמקביל, נכון לשלב זה, במשטרה לא התקבלה כל תלונה רשמית בנוגע לאירוע, ולא נפתחה חקירה. לא ברור האם מי מהמעורבים צפוי לפנות בהמשך לרשויות.
