וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

התפתחות בחקירת רצח אביתר אזרזר: אסיר נעצר כחשוד רביעי בפרשה

עודכן לאחרונה: 19.4.2026 / 11:58

אחרי שנים של קיפאון בתיק הרצח, ימ"ר תל אביב עוצרת אסיר בשנות ה-20 לחייו, תושב בני ברק. המעצר מצטרף לשלושה חשודים נוספים שמעצרם כבר הוארך, במשטרה מצביעים על ראיות שנאספו לאורך השנים, הסנגורים טוענים: אין חדש בתיק

התפתחות נוספת בחקירת רצח אביתר אזרזר: היחידה המרכזית של מחוז תל אביב עצרה הבוקר (ראשון) חשוד נוסף במעורבות בפרשה. מדובר בצעיר בשנות ה-20 לחייו, תושב בני ברק, שצפוי להיות מובא מחר לבית משפט השלום בתל אביב לדיון בהארכת מעצרו.

המעצר הנוכחי מצטרף לגל המעצרים בשבוע האחרון, במסגרתו נעצרו שלושה חשודים נוספים, כולם בשנות ה-30 לחייהם ותושבי בני ברק. בית המשפט כבר האריך את מעצרם של שניים מהם, נוריאל חגאני ויהודה כהן, עד ל-20 באפריל, לאחר שהשופטת שלי קוטין קבעה כי קיים חשד סביר לביצוע העבירות וכי נשקפת מהם מסוכנות גבוהה. מעצרו של החשוד השלישי, ישראל דוד, הוארך מוקדם יותר בשמונה ימים.

על פי החשד, הארבעה היו מעורבים בחטיפתו וברציחתו של אזרזר בדצמבר 2019. לשניים מהחשודים מיוחסות גם עבירות של קשירת קשר לביצוע פשע, חטיפה, נשיאת נשק, הצתה ועבירות נוספות.

אחרי שנים ללא קצה חוט: נעצר חשוד בפרשת רצח אביתר אזרזר 12.4.26. תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים
אחרי שנים ללא קצה חוט: נעצר חשוד בפרשת רצח אביתר אזרזר 12.4.26/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

הרצח עצמו אירע ב-27 בדצמבר 2019, אז נמצאה גופתו של אזרזר, בן 18, בתוך בור בשטח פתוח סמוך לצומת מורשה, לאחר שנעדר במשך כשלושה שבועות. כבר אז העריכו החוקרים כי הוא הובא לזירה במרמה, במה שמכונה בעולם התחתון "כיפה אדומה".

בימ"ר תל אביב לא ויתרו על התיק גם לאחר שחלפו השנים. לאורך התקופה בוצעו מגוון רחב של פעולות חקירה, ונוהלה חקירה סמויה שבמהלכה נאספו חומרים, לרבות הקלטות, אשר לטענת המשטרה קושרות את החשודים לביצוע הרצח. רק לאחרונה, כך לפי גורמי החקירה, הבשילה הקרקע למעצרים.

אחד החשודים, נוריאל חגאני, מרצה כיום עונש מאסר בגין רצח מיכאל מילר, שנורה למוות בשנת 2020 בחדרו במלון "בראון ביץ' האוס" בתל אביב על רקע סכסוך כספי. במשטרה מציינים כי קיים גם קשר בין המנוח אזרזר לבין החשוד יהודה כהן - קשר שנבחן כחלק מהחקירה.

מנגד, סנגוריהם של החשודים טוענים כי אין ראיות חדשות בתיק וכי מדובר בחומרים שהיו בידי המשטרה כבר לפני שנים. לדבריהם, לא הוצגה ראיה פורנזית או אובייקטיבית הקושרת את מרשיהם לרצח, והם מכחישים כל מעורבות.

כעת, עם מעצר החשוד הרביעי, במשטרה מעריכים כי החקירה נכנסת לשלב משמעותי, בניסיון לפענח אחת מפרשות הרצח שנותרו פתוחות במשך יותר משש שנים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully