חבורה של כעשרה אנשים עוררו היום (חמישי) בערב פרובוקציה מול ביתו של שר החינוך יואב קיש, בזמן האזעקות. אחד מהמפגינים נקש על הדלת של חצר ביתו של קיש, וצעק מעבר לשער "יש התקפה של טילים מאיראן", בזמן שאדם נוסף צעק "יש עוד דקה, אפשר להיכנס לממ"ד?". משתתף נוסף פנה לקיש "בכבוד", כשאמר: "כבוד השר, יש כאן מורה, אני מורה בישראל".
שר החינוך יואב קיש הגיב על כך ואמר: "חבורת עבריינים קיצונית והזויה ניסתה הערב לפרוץ לביתי בחסות האזעקות. היו להם שמונה דקות להתפנות למקלט הסמוך ולהתמגן - אך בכל זאת בחרו להישאר במקום ולפעול בפרובוקציה ובאלימות".
עוד הוסיף חבר הכנסת מטעם הליכוד: "מדובר בחציית קו אדום חמורה. האחריות לטרפת הזאת היא של הפרקליטות, שכבר שלוש שנים מאפשרת את האלימות כנגד משפחות השרים בכניסה לדלת ביתם, ללא כל מענה. זה ייגמר באסון".
