וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נזק של מעל 6 מיליון שקלים: נמשך כיבוי האש במסוף המכולות בחיפה

עודכן לאחרונה: 20.3.2026 / 14:30

בעקבות פגיעת הטיל אמש, 15 מכולות של חברת "תבור גליל" עלו באש. מאמצי הכיבוי כוללים שימוש במנופים כבדים וצפויים להימשך לפחות יומיים.

פגיעה בעקבות מטח טילים איראני, בתי הזיקוק חיפה/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א'

במטח הטילים לעבר חיפה אתמול, נפגע מסוף המכולות של חברת התובלה "תבור גליל". כתוצאה מפגיעת הטיל, פרצה אש, אשר כילתה תכולת 15 מכולות שהגיעו במשלוח ימי, והכילו מוצרי ניר וממתקים.

קובי מונוביץ מנכ"ל "תבור גליל" אומר, כי מיד עם נפילת הטיל והתפרצות האש, החל צוות החברה במלאכת הכיבוי, ובמקביל הוזעקו כוחות כיבוי אש, אשר מנעו מהשריפה להתפשט לעבר מכולות נוספות, אך האש עדיין בוערת בתוך המכולות! ועבודות הכיבוי ימשכו לפחות יומיים. "אנו פועלים עם מנופים כבדים, המרימים את המכולות ושופכים את התכולה שעדיין בוערת החוצה, וצוותי כיבוי אש פועלים המקום", אומר מונוביץ. עוד מציין מונוביץ כי הבוקר התקיימה במסוף, הערכה של הנזק הנאמד במעל 6 מיליון שקלים.

פגיעה בעקבות מטח טילים איראני, בתי הזיקוק חיפה/Giphy

"תבור גליל" הינה אחת מחברות התובלה הגדולות בישראל, המונה צי של 145 משאיות וסמיטריילרים חדשניים, ומעל 500 כלי רישוי, הממשיכה לפעול גם בימי המלחמה, עבור לקוחותיה, כולל שינוע כלים כבדים עבור צה"ל. מסוף המכולות של "תבור גליל" סמוך לנמל חיפה משתרע על 27 דונם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully